• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testi ❗️

Erbyzg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
101
37
18
30
Hanımlar merhaba , adetimde daha önce hiç gecikme olmadı ama adetim 2 gün gecikti ve geldiğinde de 3 gün az az geldi .eskisi gbi değildi daha sonra ben de midem falan çok fazla bulandıgı için içimden bi ses test yapmam gerektiğini söyledi ☺️test yaptım ilk hiç bir şey çıkmadı tek çizgiydi bir de dışarı çıkacağımız için pek bekeleyemedim testi yaptım baktm bşey yok koydum öyle snra akşam eve gelip baktığımda böyle bir şey gördüm .
emin olamadım sabah hemen bi test yaptım ama onda hiç bşey çıkmadı böyle bi durum yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 35A94C53-EB83-40C8-BD49-D12BA2E6C0DD.jpeg
    35A94C53-EB83-40C8-BD49-D12BA2E6C0DD.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 3E926247-32D2-467D-A977-B4323757F263.jpeg
    3E926247-32D2-467D-A977-B4323757F263.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 73
Üstüne görmüş olabilirsiniz ama çizginin ne zaman çıktığını bilmediğinizden umutlandırmak istemem. İlk gebeliğimde üstüne görmüştüm ben. Sabah bir şey çıkmadı dediğiniz testi de atsaydınız keşke, belki siz görememişsinizdir.

Şuan evde değilim onu da ataym ama onda hiç bişey yok gbi geldi bana ama bilmiyorm anlamadm daha önce de hiç görmemiştim 2.çizgiyi silik de olsa

Benimde bi kere böyle olmuştu 2 3 saat sonra çizgi çıkmıştı ama hamile değildim hatta baya belirgin bi çizgiydi. Muhtemelen sabah ki yaptığınız test doğrudur. 10 dk dan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak lazım

Benimde bi kere böyle olmuştu 2 3 saat sonra çizgi çıkmıştı ama hamile değildim hatta baya belirgin bi çizgiydi. Muhtemelen sabah ki yaptığınız test doğrudur. 10 dk dan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak lazım
Evet ben de bilemedim 🤷‍♀️ şaşırdım hatta daha önceleri hiç silik çizgiyi de görmemiştim o yüzden merak ettim doğrusu kan versem mi vermesem mi kararsızım

Anladığım kadarıyla testi çok bekletmişsin bu sebepten test geçersiz sayılıyor ve bu çizgide kurma çizgisi sayılıyor istersen testi tekrar et ve 5 dakika içinde ne sonuç çıkıyorsa onu bizimle paylaş. İnşallah vardır

Hamilelik olduğunda silik bile olsa anında beliriyor 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor bu çıkan çizginin yeri kuruma çizgisi deniyor. İnşallah güzel haber alırsın tez evvel

Back