Evde gebelik testi bilgisi

Dnzblg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
114
10
13
25
Arkadaslar evde gebelik testleri ilişkiden sonra 5.-6. (36-44gun) haftada yapılsa kesin sonuc verir mi ve sabaah ılk ıdrar ıle yapmak zorunlu mu o kadar güne rağmen? Erken donemde sabah yapmak gerek bılıyorum fakat o kadar gun sonra sonucu etkıler mı acaba ?

İlişkinin üstünden o kadar geçmişse ilk idrar olmasada çıkar.

O zaman gebelık yok dıyebılırız ilişkiden 18 gün sonea beta hcg negatıf .. ama arada midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo bı kaç belirti yasaybılıyorum psikolojik olabılır mi acaba ?

Direk kanda cikiyo bişey varsa yani adetin gecmesine bile gerek kalmadan teste daha geç yansiyo

Direk kanda cikiyo bişey varsa yani adetin gecmesine bile gerek kalmadan teste daha geç yansiyo
Ben ilişkiden 18 gün sonra kanda hcg baktırdım aslında negatıf ama gec döllenme muhabbetını öğrendim ondan korktum gec dollenme hakkında bilginiz var mı

Ben ilişkiden 18 gün sonra kanda hcg baktırdım aslında negatıf ama gec döllenme muhabbetını öğrendim ondan korktum gec dollenme hakkında bilginiz var mı
Geç cikabiliyo tekrar kan verin eğer regli olmazsanız

Geç cikabiliyo tekrar kan verin eğer regli olmazsanız
Ilıskıden tam bır ay sonra oldum fakat ıkı gun kırmızı renkte mıktarda aynı ama ıkıncı ucuncu gun apranax fort kullandım sonra ucuncu gün itibariyle azaldı dördüncü gün bitti gibiydi normalde 5 gun oluyordum ılactan mıdır o regl degısıklıgı ve sonucta ılıskıden 5 ve 6 . Haftada evdekı testleerde direkt negatıf sılıklık yok ıllakı kan yaptırmama gerek var mı ya

Yok

Üstüne gördü muhabbeti de olabilir ama direk kan şeklindeyse bişey diyemeyeceğim mesela benim arkadaşım hamileymiş ama yuzbirde çalıştığı için ara ara kanama oluyomus hiç hamilelik aklına gelmemiş yaklaşık 3 ayda filan hamileliğini bildi ve 6,5 de doğum yaptı yine kanamaları devam etti işte de çalıştı şüphe varsa kanda zaten direk çıkar

Ara ara derken regl donemınde yanı mesela bes gun oluyosa o bes gunde mı yoksa bı zaman sonra felan mı

Ara ara derken regl donemınde yanı mesela bes gun oluyosa o bes gunde mı yoksa bı zaman sonra felan mı
Regli döneminde de ara ara da oluyodu rahimle alakalı bı durum herkeste aynı olacak diye bişey yokmuş

Regli döneminde de ara ara da oluyodu rahimle alakalı bı durum herkeste aynı olacak diye bişey yokmuş
Bugün ultrasona gittim kan yaptırmak istemedim gizlilikten kaynaklı ama 7 haftada ultrasonda kese gozukuyormus baktırdım bişey cıkmadı hepinize de tesekkur ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz icin

Bugün ultrasona gittim kan yaptırmak istemedim gizlilikten kaynaklı ama 7 haftada ultrasonda kese gozukuyormus baktırdım bişey cıkmadı hepinize de tesekkur ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz icin
Siz evli degilmisiniz anlamadım ki nasıl gizlilikten dolayı . En geç 5 haftalık zaten kese görülür geç döllenme degilse 7 hafta da kalp atışı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…