Evde fazla kalemleriniz mi var:)

:dance::1shok::1shok::1shok::dance: birileri oturmuş uğraşmış ama ben sıkılırım:çok üzgünüm:

Gerçekten çok güzel çalışmalar ama israf ve sabır olarak gerçektende arkadaşlara katılmamak mümkün değil bizlerle bunu paylaştığın içinse teşekkürler.
sevgiyle kal.a.s.

Valla Bunlari Yapmak Cok Sikici Olur Heralde Ben Ole Cok Ugrasmaya Gelemem Cok Guzel Olmuslar Eline Sağlik

bence de, fazla kalemler varsa bağış yapalım... bırakalım bunlarla refah düzeyi yüksek ülkelerde yaşayanlar uğraşsın, bizim neyimize...

bence de, fazla kalemler varsa bağış yapalım... bırakalım bunlarla refah düzeyi yüksek ülkelerde yaşayanlar uğraşsın, bizim neyimize...

Aynen katılıyorum arkadaşım. Yazık bu kadar emeğe bu kadar israfa, bize göre değil bunlar. Kalem bile bulamayan okula giden çocuklarımız varken , böyle süs eşyası yapmak israf ama yapanında hakkını yememek lazım, çok emek verilmiş, güzel bir şaheser çıkmış ortaya, ne diyelim eline sağlık yapanın..............

hahahaaa bu kadar fazla kalemim hiç olmadı yaaa
Bende evdeki fazla kalemlerimi düşünerek açmıştım bu sayfayı ama:1shok::1shok:
fazla demek az gelir bence. Çok ama çok fazla kalemi olan var mı:roflol:

o kadar fazla kalem kimde olur yaaa anca kırtasiyecide oda kalemleri satarr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…