• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde farklı neler yapabiliriz?

bayanlola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
136
63
98
Herkese merhaba genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Kitap okuyorum, film izliyorum ama bir yere kadar. Evde farklı ne yapabilirim ? Önerileriniz var mı ?

Keşkeeee ama bekarım malesef :)

O zaman hemen evlen şekerim. :KK45: Hiç boş vakti olmuyor insanın bulduğu boş vakitlerde de bir köşede sızıp kalıyorsun. Şaka bir yana evden ziyade bence kurslara katıl. Neden evde takılmak istiyorsun. Dışarı çık bak ufkun açılır yoksa bir kısmetin kismetinde açılır :KK53:

O zaman hemen evlen şekerim. :KK45: Hiç boş vakti olmuyor insanın bulduğu boş vakitlerde de bir köşede sızıp kalıyorsun. Şaka bir yana evden ziyade bence kurslara katıl. Neden evde takılmak istiyorsun. Dışarı çık bak ufkun açılır yoksa bir kısmetin kismetinde açılır :KK53:
Öğrenciyim malesef daha evlenemem :) çok küçük bi yerde okuyorum pek imkan yok burada

hahaha onun disinda muhtemelen :KK53:
hobiniz neler mesela ben yeni tarifler denemeyi seviorum internetten ilginc seyler bulup yapmaya calisiorum yada ebru cam boyama bu tarz seylerde olabilir

Yeni tarifler deneme işi iyi hoş bende yapıyordum ama baktım işin ucu kaçıyor yapıyorum oturup birde hepsini yiyorum bıraktım o işleri :halay:oğlum saolsun sabahtan akşama kadar onunla ilgileniyorum bi bakıyorum akşam olmuş:21::21::21:

Takı işini düşündüm bende ama yapabilir miyim emin olamadım
Dun bi konu vardi ogretmen bi bayan evinin bir odasini atolye yapmis sus esyalari vs yapiyorlarmis esiyle ek is olarak
Dunden beri kafamda var bu.birde bir arkadas iskur evlere ek is veriyormus birde iskura gidip sormak gerek.taki isi olabilir tabi niye olmasin.ablamin arkadasi yapiyor.ev patigi gibi duz bisey bes lira ancadir en fazla.onunda ustune iki uc liralik susu yapistiriyorlar 15 liraya satiyorlar buda olabilir.

Öğrenciyim malesef daha evlenemem :) çok küçük bi yerde okuyorum pek imkan yok burada

Zorla evlendireceğim geldi seni :deli: ahh öğrencilik günlerim pek güzeldi. Kiymetini bil o günler geri gelmiyor. Bence okuduğun bölümle ilgili yandal falan varsa onlara basvurabilirsin. Yada açık öğretimden ikinci bir bölüm okuyabilirsin. Geleceğe yatırım yap :KK58: Ben o vakitler boş zamanlarında deneme yazıyordum. Edebiyata ilgin varsa çok zevkli bir uğraş

Zorla evlendireceğim geldi seni :deli: ahh öğrencilik günlerim pek güzeldi. Kiymetini bil o günler geri gelmiyor. Bence okuduğun bölümle ilgili yandal falan varsa onlara basvurabilirsin. Yada açık öğretimden ikinci bir bölüm okuyabilirsin. Geleceğe yatırım yap :KK58: Ben o vakitler boş zamanlarında deneme yazıyordum. Edebiyata ilgin varsa çok zevkli bir uğraş
Evlilik daha çok erken banaaaa :) :) açıköğretimde sosyolojiye kayıt olacağım kayıtları başlasında kitap falan okuyorum bol bol işte :)

Film sıkıyosa gitmek istediğiniz yerlerin gezginlerün videolarını izleyin.

Örgü yazın çekilmez açın internetten bakın öğrenirsiniz.
Sıkıldığınız kıyafetler varsa üstlerinde değişiklik yapabilirsiniz. Belediyelerin kursları var onlara gidebilirsiniz

Spor yap bence. Keçeden süs eşyaları da olabilir. Tez yaz. Hem para kazanırsın hem vaktin geçer.

Back
X