Evde estetikle bu hale geldi.!!!

bir de şey var..kocası kedigillere hasta diye estetikle pantere benzemeye çalışan bir kadın var...onun üstüne tanımam..ibretlik yemin ederim...

evet bu kadın gerçek arkadaşlar....

Allah akıl dagıtırken bu ınsanların ne yaptıgını cok merak edıyorum cıdden..

allam plastik cerrahlar boşuna tıp fakültesine üstüne 6 sene de uzmanlık yapıolar demek

Bence yazık ya Kadıncağız demek ki çok kafaya taktı .Parası da olmayınca böyle bir yola başvurdu .Ben üzüldüm açıkçası .

'Silikon günü' ölümle bitti

Evde toplanıp güzelleşmek için birbirlerine silikon enjekte eden dokuz ABD'liden biri öldü. Evlerinde gizli gizli silikon enjekte ettirenlerin sayısındaki artış, yetkilileri korkutuyor.

Bir Ay Komada Kaldı
Toplandıkları evlerde silikon partileri düzenleyen kadınların sayısında artış olunca, ABD alarma geçti. Estetik operasyonların çok pahalı olmasından şikâyet edip kendi aralarında düzenledikleri ev toplantılarında vücutlarında silikon enjekte edenlerden biri ölünce, yetkililer harekete geçti. Solunum güçlüğü nedeniyle hastaneye yatıp, bir ay komada kaldıktan sora ölen 45 yaşındaki Patricio Gonzalez'in silikonu, kalçalarına, yanaklarına ve dudaklarına enjekte ettiği öğrenildi.

Daha Ucuz Ama...
Amerikan Gıda ve ılaç Kurumu (FDA), 1992'de silikon enjeksiyonunu yasaklamıştı. Yasaklama nedeni olarak, silikonun enjekte edildiği dokular arasında dağılarak yer değiştirmelerine, enfeksiyonlara ve ölümlere yol açması gösterilmişti. Fakat yasal olmayan bu yöntemi, evlerinde gizli olarak yapanların sayısında artış olduğu söyleniyor. Yetkililer, "ınsanlar ne yaptıklarını bilmiyor. Bu konuda herkesi bilgilendirmemiz gerek" diyerek halkı dikkatli olmaya çağırıyor.

SABAH

pek güzel olmuşlar maşallah, allah nazarlardan saklasınkaydirigubbakcemile3
bizim ülkedede kaçak merkezler varmış zaten, kendine doktor süsü veren, zaman zaman çıkıyo tvlerde gazetelerde

o kadar alışmışlarki bi yerlerine bişey enjekte etmeye töbe töbe:mymeka:
neyse susuyum bari

boyle olayları duydugum da gordugumde hıc de uzulesım gelmıyor dogrusu.. :umursamaz: Rabbımın verdıgını begenmeyıp hasa sagıyla soluyla ugrasanlara hak bıle bence.. ıste boyle sekılsız semalsız olup cıkıyorlar.. :sinifsinif: tabııkı ozel durumlar harıc bı kaza olabılır yanmalar vs boyle zamanlarda kesınlıkle onayladıgım bı durum ama keyfı olarak yapılamasına karsıyım.. :mymeka:

Allahtan silikon tabancası kullanmamışlar birde onun izi kalacaktı.:roflol:

Normaldir ne olsa salaklık ne parayla, ne sırayla.

Son düzenleme:
hadi bu kadın salak
o silikonu alıp dudağına enjekte etmiş
peki silikonun satılmasına izin verenlerde hiç mi suç yok
öyle ulu orta ucuza satılırsa böyle aklı kıtlarda alıp kullanır tabi
böyle şeylerin denetim altında her önüne gelene satılmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…