- 8 Ocak 2021
- 58
- 54
- 38
- 29
- Konu Sahibi kareportakal
Arkadaşlar merhaba, bende polikistik var, eşimde ileri hareketli biraz düşük, spermi enjektöre koyup hamile kalan varmı? Aşılama denedik olmadı, tüp bebekte çok pahalı Yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşıda mikroçip oldu Hayırlısı Allahtan ümit kesilmez, çok kişi hamile kalmış acaba mı demiştimAsilamayla olmayan bununla hiç olmaz.
Kim kalmış Allah aşkına yahu????Aşıda mikroçip oldu Hayırlısı Allahtan ümit kesilmez, çok kişi hamile kalmış acaba mı demiştim
ben böyle hamile kaldım. ama eşimde sorun yoktu. bende pko vardı.
2 ay denedik sonra oldu.
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
rahim ağzına değil tabi ki. vajinayaEnjektörün ağzını rahim ağzina mı sokuyorsunuz? Vajins boyunuz bu kadar kısa mı? Standart enjektörler rahim ağzına kadar nasil giriyor?
Ha penisten akmış ha enjektörle vajinaya bırakılmış fark yok ki. Bence olacağı varmış deyin, enjektorle hamile kaldim demeyin. Biri kendine yanlis bir sey yapar, vebal alırsınız allah korusun.rahim ağzına değil tabi ki. vajinaya
5ml'lik normal bir şırınga bacaklarımı yukarı kaldırıp öyle durdum ben de burda görüp denemiştim zaten
belki bundandır belki de olacağı vardı ama ben yine de denedim işte.
Mikrop falan kapacaklar ya da spermler zarar görüp bir iş olacak Anlamıyorum bu ısrari..Ha penisten akmış ha enjektörle vajinaya bırakılmış fark yok ki. Bence olacağı varmış deyin, enjektorle hamile kaldim demeyin. Biri kendine yanlis bir sey yapar, vebal alırsınız allah korusun.
Çaresizlik insana olur olmadik çareler aratiyor. Rahmine sülük koyduran bile var görmüşsündür konuyu. Allah kimseyi caresiz koymasin.Mikrop falan kapacaklar ya da spermler zarar görüp bir iş olacak Anlamıyorum bu ısrari..
Bunun için tıp doktoru olmaya gerek yok azıcık aklı olan bunun mantıksız bir şey olduğunu bilir.hepiniz ne kadar çok şey biliyorsunuz ya.
soru böyle hamile kalan var mı? siz böyle hamile kalmadıysa muhattap değilsiniz soruyla.
o zaman yargılarınızı ve bilimsel çıkarımlarınızı kendiniz kalsın.
ne kadar çabuk gaza geliyorsunuz ya. biriniz birşey dedi ya hepiniz toplanıp yargılamaya bayılıyorsunuz.
yaşamadığınız şeylerle veya sınanmadığınız şeylerle alakalı ahkam kesmenize gerek yok.
ben belki olacağı vardı da demişim. bu kadar keskin olmaya gerek yok tıp doktoru musunuz hepiniz?
Bunun saçma bir yöntem olduğunu görebilmek için tıp okumaya gerek yok. Akıl ve mantık çerçevesinde düşünebilsek yeter.hepiniz ne kadar çok şey biliyorsunuz ya.
soru böyle hamile kalan var mı? siz böyle hamile kalmadıysa muhattap değilsiniz soruyla.
ne kadar çabuk gaza geliyorsunuz ya. biriniz birşey dedi ya hepiniz toplanıp yargılamaya bayılıyorsunuz.
yaşamadığınız şeylerle veya sınanmadığınız şeylerle alakalı ahkam kesmenize gerek yok.
ben belki olacağı vardı da demişim. bu kadar keskin olmaya gerek yok tıp doktoru musunuz hepiniz?
Maydonoz koyanı duydumda sülüğü duymamıştımÇaresizlik insana olur olmadik çareler aratiyor. Rahmine sülük koyduran bile var görmüşsündür konuyu. Allah kimseyi caresiz koymasin.
Ne kadar süredir hamile kalmak istiyordunuz, ve daha önce aşı vs yapıldımıben böyle hamile kaldım. ama eşimde sorun yoktu. bende pko vardı.
2 ay denedik sonra oldu.
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
Maydonozu da ben duymadim. Sülük daha mantikli geldi bunu okuyunca.Maydonoz koyanı duydumda sülüğü duymamıştım
Ben bu durumu vajinismus problemi olan kişilerin denediğini duydum onları anlıyorum ama sizin böyle bir şeye ihtiyacınız yok kihepiniz ne kadar çok şey biliyorsunuz ya.