• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ek iş

Melogndz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
6
1
36
30
Merhaba hanımlar coğu yerde artık evde paketleme işleri gibisinden yazılar okudum ve dün başvurdum bazı kişilerde geri dönmüyorsunuz gibi yorumlarda bulunmuş. Sizin bir bilginiz varmı. Bende davetiye katlama paketleme işleri yapmak istiyorum. Antalyada yaşıyorum buralardan olsa çok iyi olur.

Merhaba hanımlar coğu yerde artık evde paketleme işleri gibisinden yazılar okudum ve dün başvurdum bazı kişilerde geri dönmüyorsunuz gibi yorumlarda bulunmuş. Sizin bir bilginiz varmı. Bende davetiye katlama paketleme işleri yapmak istiyorum. Antalyada yaşıyorum buralardan olsa çok iyi olur.
İş konusunda görüşebilirzi isterseniz mail adresinizi yazın

Ne yaptiniz is bulabildiniz mi evden merak ettim

Bursada tesbih,boncuk, mandal gibi evde yapabileceğimiz bir iş arıyoruz. Fakat internetten nereye başvurduysak geri dönüş olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Veya internet harici nerelere başvuru yapılabilir?

Bayan giyim icgiyim cocuk erkek giyim ev gerecleri vb urunlerin katalog ile satisini yapmak isterseniz yardimci olabilirim. Turkobir Turkiye kobiler birliginin markalarini hem ucuz hem kalitelinolarak satip cok fazla kar ediyorsunuz. Isteyenlere ayrintili bilgi ve uyelik imkani sunabilirim. Kolayliklar

Back