Evde ek is yapmak istiyorum

Anladım canım peki .. insalla istediğin gibi bir is bulursun en kısa zamanda

Anladım canım peki .. insalla istediğin gibi bir is bulursun en kısa zamanda
Insallah o kadar cok ihtiyacim varki surekli inter netten bakiyorum makale anket satis orta kligi diyolar ama ortada hic ciddi bilgi yok yapanlar nasil yapıyor iban anlamis degilim kusura bakma sanada boyle uzun yazdim ama sinirlerim cok bozuldu aryik

Yok canim onemli degil anlat dinlerim olur öyle şeyler.. Canim oriflame da satis yaparsan para kazanırsın emeksiz yemek olmaz bu hangi is olursa olsun şimdi ne kadar satis yaparsan o kadar kazanırsın aylık 30 60 70 oturduğumuz yerden kimse bize bu parayı vermez ki yani önemli olan birazcık taninmak ve çevre edinmek kaybedecek birşeyin yok bir is bulana kadar dene en azindan bos kalma

Arkadaslar merhaba ek is ararken elimdeki urunleri satarak zamanimi degerlendirmeyi dusundum gordum ki buradaki herkes boyle yapiyor ikinci konu acmak yasak oldugu icin burada konu actim.

Resimlerde goreceginiz kiyafetlerimi satmak istiyorum takim elbise aldim 1 kere bile giymedim elbiselerde birer defa giyildi cocugum olduktan sonra kilo sebebi ile giyemedim takim cotton markasidir bedenler 36-38 herbirini 100 tl ye vermeyi dusunuyorum yinede kucuk pazarlik payi olabilir

bız kursa gıderken kursta bır arkadasımız mantı yapıp satıyordu sende öyle yapıp kilosunu beş liraya on liraya satabilirsin ev yapımı oldugu için daha kolay satılır broşürde yaptırmıstı o kendısıne bence dene bır ıkı kere yap komsularına cevrene sat beş liraya filan snra broşr yaptırmaya paran çıkarsada iş yerlerıne cafelere restaurantlara dagıtırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…