• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ek iş imkanları

Ylmzelif34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
57
24
18
28
Tüm gün Evdeyim kaldığım yer kasaba evliyim. Evime ve eşime maddi açıdan destek olmak istiyorum burda çalışabileceğim bir yer yok internet üzerinden işlere baktim ama düzgün bir iş bulamadım ve güvenemedim aramızda net üzerinden çalışan gelir elde eden var mı? Herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Instagram uzerinden birseyler satiliyor.evde birseyler yapabilirseniz ya instagramdan ya da baska alisveris sitelerinden satabilirsiniz.

Ben giymediklerimi kullanmadığım şeyleri uygulamalarda satıyorum sizde bu şekilde başlayabilirsiniz.

Instagram uzerinden birseyler satiliyor.evde birseyler yapabilirseniz ya instagramdan ya da baska alisveris sitelerinden satabilirsiniz.
El işleri havlu lif yazma türü şeyleri yapamıyorum çeyizimi bile annem yaptı ve yaptırdı süs eşyaları ni zaten yapan çok kişi var
Başka da yapabileceğim bişey aklıma gelmiyor

El işleri havlu lif yazma türü şeyleri yapamıyorum çeyizimi bile annem yaptı ve yaptırdı süs eşyaları ni zaten yapan çok kişi var
Başka da yapabileceğim bişey aklıma gelmiyor

belediyelerin meslek edindirme kurslari var uc yil gittiginizde ogreticilik sertifikasi veriliyo

mesela nakis veya dikis gibi bi kursa gidip ceyizciden parca basi is alabilirsin

zamanla iyice öğrenince kendin yapar satarsin diye geldi aklima

Back