evde durmaktan çatlamak üzereyim iş yok o yetmez gibi bide kilolarım var..

haaha

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
11
0
yaklaşık 8 aydır iş arıyorum. arada 1 2 işe girip çıktım oda tabi deneyimsizliğim yüzünden ne kadar kendimi geliştirmek istesemde olmuyor. Bir yerde staj olarak başlayım en azından diyorum ama öyle bir ihtimalde yok. Tüm gün evdeyim. Bu durumdan o kadar sıkıldım ki sanki evde boğuluyorum. İşin ilginci bu kadar şeye rağmen yinede dışarı çıkasım gelmiyor. Patlamak üzereyken bide kilolarım var tabi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Arkadaş ortamım bi şeyimde yok. Nişanlımında benle doğru düzgün ilgilendiğide yok. Bana yardım edin lütfen oynamadıgım oyun okumadıgım kitap kalmadı. şu bılgisayarında başından kalkamıyorum...

hobi kurslarına gidilebilr ya da iş ile ilgili seminer programlarına katılınabilinir bu sayede cv 'niz gelişmiş olur.

kendimi bölümüm üzerine geliştirmek istiyorum. Kii herseyden önce bir iş bulmak zorundayım. Evdekiler çok baskı yapıyorlar artık. Çalışmak zorundayım.

hobi kurslarına gidilebilr ya da iş ile ilgili seminer programlarına katılınabilinir bu sayede cv 'niz gelişmiş olur.

kendimi bölümüm üzerine geliştirmek istiyorum. Kii herseyden önce bir iş bulmak zorundayım. Evdekiler çok baskı yapıyorlar artık. Çalışmak zorundayım.

Bilgisayarin önünde oturacagina, karsisinda hareket etmeye ne dersin canim? Leslie ile yürümeye baslayabilirsin mesela. Kilolarin gidince kendine güvenin gelir, is arama konusuna daha bir güvenle sarilirsin.

Bilgisayarin önünde oturacagina, karsisinda hareket etmeye ne dersin canim? Leslie ile yürümeye baslayabilirsin mesela. Kilolarin gidince kendine güvenin gelir, is arama konusuna daha bir güvenle sarilirsin.

bunu deneyeceğimmm gerçekten iş konusundada her defasında olumsuzluga düşüyorum belki kendime güvenim bana yardımcı olur..

çok güzel,zevkli bölüm...yerel gazetelere,dergilere ya da basın evlerine başvurulabilinir (deneyim elde edilir).umarım kısa sürede iş bulabilirsiniz

bu gazeteler hiç aklıma gelmemişti açıkcası hep daha küçük yerlerde çalışmayı düşünüyordum. Sizce nasıl ulaşabilirim. ?? yada nasıl iletişime geçebilirim??

bu gazeteler hiç aklıma gelmemişti açıkcası hep daha küçük yerlerde çalışmayı düşünüyordum. Sizce nasıl ulaşabilirim. ?? yada nasıl iletişime geçebilirim??

nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama oturduğunuz yerdeki yerel gazetelerin isimlerini google ile araştırn,tlf numaralarını, adreslerini öğrenin ve randevu alıp görüşmeye gidin; bitirdiğiniz bölümü ve iş deneyiminizden,kendinizi grafik üzerine hazırlamak istediğinizden bahsedin açık pozisyon olması durumunda başvurmak istiyorum şeklinde bi diyalog gerçekleştirebilirsinz

teşekkürler... deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…