Saç Rengi ve Saç Boyama Evde doğal yollarla saç boyası nasıl akıtılır ?

Merhabalar ben saçımı siyaha boyattım 2 gün oldu şuan akıtmak istiyorum sabun ve kepek şampuanı kullandım duş esnasında aktığını görebiliyorum ama aynaya baktığım zaman aynı duruyor ne kadar yaparsam sonuç alabilirim kaç gün veya hafta sürer ?

Beyaz sabunla nasıl akıttınız ne kadar sürede siyah saç boyasını akıtmak istiyorum da

Merhaba az önce yaptım aynı 3 kere tekrarladım kafamı suya sokup çıkardım su simsiyah çıktı her seferinde. Dün boyadım bugün pişman olup hemen çareler aradım ve en etkilisi bu oldu şimdi de limon suyu sıktım biraz bekleyip beyaz kalıp sabunla yıkayacağım işe yaradı tavsiye ediyorum

Yıkamayı anlamadim kusura bakmayın cok derliyim açıklar mısınız
Boya siliciyi saçına sürdükten sonra bekleme süresi var. Sonra yıkıyorsun. İşte o yıkama sırasında saçındaki boya çıkıyor. Alttaki renk açığa çıkıyor. Ama yıkarken saç aniden eski rengine dönebiliyor. Örneğin sarı saçıma siyah boya sürmüştüm. Sonra boya silici sürdüm . Saçım sarı olarak açıldı. Boya siliciyi yıkayınca aniden saç siyahlaştı. Ama bu her zaman olmuyor. Bende tekrar boya siliciyi sürdüm ve yıkadım. Bu defa saç sarı olarak alttaki renge geri döndü. Boya siliciyi kuaför malzemesi satan yerden al. Watsonda satılan sorunlu.

Çok teşekkür ediyorum ben birkaç tane saç boyası çıkarıcı alayim neva color aldim ise yarar insallah

Karbonat, limon suyu ve kepek sampuani karisimiyla ben epey akittim ama cok yiprandi sacim

Karbonat
Bal
Tarçın
Limon suyu bu 4 nu karistirsam sürsem sizce fayda edermi 3 kere koyu kahveye boyadim şuanda da malum renk koyu kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…