Saç Rengi ve Saç Boyama evde dip boya

AlayciKus1

Özlemin dili olsaydı...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
849
358
648
mrb arkadaşlar saçlarım da platin röfle var,artık kuaföre gidip dip boya yaptırıp bi ton para bayılmaktan bıktım,bu işlemi evde kendim yapabilirmiyim,saçımın kendi rengi koyu kahve,bugün bir arkadaş koleston 8 numara tüp boya 6 lık açıcı ile yapabilirsin dedi ama saçlarımın turuncu olmasından korkuyorum,bu konuda bana fikir verirseniz çok sevinirim...

röflede genelde açıcı kullanırlar. bence açıcı ile yap. lorealin ombre seti var no:1 olan onunla yaparsan daha iyi olur.
turuncu veya sarı olma riskine girmezsin. ama açıcı istemiyorsan da 10.1 platin sarıydı diye hatırlıyorum. onunla yap. ama %12 peroksit kullan.

çok sordum kusura bakmayın ama sizce 10.1 mi yoksa ombremi ,ayrıca ombreyi kendim becerebilir miyim

çok sordum kusura bakmayın ama sizce 10.1 mi yoksa ombremi ,ayrıca ombreyi kendim becerebilir miyim

bence saçını açman daha iyi. yalnız ombre setin adı. sen onu saçına açıcı olarak tüm saçına kullanacaksın. karıştırma sakın :)

internette saç açmanın nasıl yapıldığı ile ilgili videolar var. basit bir işlem aslında. ama yanında biri olursa ve sana yardım ederse daha iyi olur. saçında ton farklılığı oluşmaz.

11 numara boya ile %9 açıcı al. Boyanın markası neva color veya voila olmasın.
Bulabilirsen Rita 11.0S almanı öneririm, kesinlikle turunculuk yapmıyor.
Bulamazsan da Koleston 11.00 ya da 12.00.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…