• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Çalışmak, Çalışan Anne Olmak!

zelalvedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
23
6
3
bayanlar, çoluk çocuk iş güç kendimizden başka her şeye benziyoruz yavaş yavaş. çalışma hayatına alışık olanlar için apayrı bir bunalım sebebidir eve kapanmak. çalışmayı seviyor musunuz bilmiyorum ama ben çalışan anne olmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum. çocuk dünyanın en güzel şeyi, evet, ama çocuk bakmak çok stresli dünyanın en zor işi. çalışan anne olduğunuzda ona bakacak birilerini ayarlıyorsunuz, bulunduğunuz ortamdan kısa süreliğine de olsa çıkıp soluklana biliyorsunuz. akşam eve geldiğinizde daha ılımlı daha anlayışlı olabiliyorsunuz. ha bir de evde çalışmak ve para kazanmak var. hem çocuğuma bakar, hem de evimle falan ilgilenirim diyorsanız o dahada yorucu. var olan bütün sorumluluklarının üstüne bir de iş ekleniyor. bence en güzeli evden dışarı çıkabilmek.... :KK9:

anne olmak kesinlikle çok güzel bir şey. fakat inanılmaz bir sorumluluk yükleniyor omuzlarınıza. inanılmaz stresli ve gergin bir hal alıyorsunuz. bu nedenle kadınlar eve kapanmasın diyorum En Büyük KK
sizce haksız mıyım? ben evde çalışıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum mesela, ama sorumluluk üzerine sorumluluk ekledim. çok zor inanılmaz zor bir şey. ama çocuklarımı da çok seviyorum, bir gün sadece 24 saatlik bir ayrılığımız oldu, aklıma geldikçe gözlerim doldu çok kötü hissettim kendimi. belki de hiç ayrılmadığım dandır.
:KK12:

anne olmak eve kapanmak değildir tabiki ben hem anneyim hem ev hanımı hem de öğrenci düşünün omuzlarımdaki yükü :)

bayanlar, çoluk çocuk iş güç kendimizden başka her şeye benziyoruz yavaş yavaş. çalışma hayatına alışık olanlar için apayrı bir bunalım sebebidir eve kapanmak. çalışmayı seviyor musunuz bilmiyorum ama ben çalışan anne olmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum. çocuk dünyanın en güzel şeyi, evet, ama çocuk bakmak çok stresli dünyanın en zor işi. çalışan anne olduğunuzda ona bakacak birilerini ayarlıyorsunuz, bulunduğunuz ortamdan kısa süreliğine de olsa çıkıp soluklana biliyorsunuz. akşam eve geldiğinizde daha ılımlı daha anlayışlı olabiliyorsunuz. ha bir de evde çalışmak ve para kazanmak var. hem çocuğuma bakar, hem de evimle falan ilgilenirim diyorsanız o dahada yorucu. var olan bütün sorumluluklarının üstüne bir de iş ekleniyor. bence en güzeli evden dışarı çıkabilmek.... :KK9:
aynen öyle katılıyorum size monoton bir hayat bana göre değil zaten

bu nedenle çocuğunuz ya da çocuklarınız belli bir yaşa gelene kadar çalışmamak zorunda kalınca çok zor bir dönem geçiriyor. evde çalışmanın yollarına başvuruyorsunuz......

anne olmak eve kapanmak değildir tabiki ben hem anneyim hem ev hanımı hem de öğrenci düşünün omuzlarımdaki yükü :)
bende biri 3yaşında diğeri 4 aylık 2 çocuk annesiyim tek başımayım ve öğrenciyim çok ağır derslerim var.insanın bazen kendi kendine kendini motive etmesi gerekebiliyor.Çocuk bakmak dünyanın en zor işi bence 24 saat mesai :)ama bir gülüşü bir çift sözü yetiyor anneye...

bende biri 3yaşında diğeri 4 aylık 2 çocuk annesiyim tek başımayım ve öğrenciyim çok ağır derslerim var.insanın bazen kendi kendine kendini motive etmesi gerekebiliyor.Çocuk bakmak dünyanın en zor işi bence 24 saat mesai :)ama bir gülüşü bir çift sözü yetiyor anneye...
aynen öyle valla bazen çok halsiz oluyorum ve sinirlenebiliyorum ama yüzümü bakıp da gülüyo ya işte o zaman ne sinir ne halsizlik kalmıyo :) ne kadar zorolsa da allahım herkeze nasip etsin bu duyguyu

anne olmak harika ama bence çalışan anne olmak zor.ben oğlumu çalışırken çok özlüyorum.eşim çocuk istiyor.
sırf çalıştığım için ikiinci çocuğu yapmaya korkuyorum.çünkü annemden başkasınada baktrmak istemem ve oda şuan mümkün deil.

Back