Evde bulduğum sim kart?

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.277
39
Merhaba hanımlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Bebeğim hasta olduğu için ancak yazabiliyorum. Bugün temizlik yaparken kütüphane çekmecesinde Vodafone sim kart buldum. Ufak akıllı telefonlara takılanlardan. Eşim de ben de Turkcell kullanıyoruz. Yanında da iğne vardı. Eşimin kullandığı hattın yani Turkcell pin puk kodları yazan kartı da o çekmecedeydi. Geçmiş yıllara ait maaş bordroları da vardı. Daha önce de o çekmeceyi temizlemiştim ama böyle bir hat ve iğne olması şüphelendirdi. Daha öncesinde yoktu ya da çok ufak olduğu için mi göremedim. Ama yok yok yoktu kesin. Başka hat kullanıyormuş gibi geldi ama hala ne olduğunu bilmiyorum. Şimdi hattı telefonuma taksam pin kodu ister kesin ama pin kodunu bilmiyorum. Ne yapabilirim? Aldatıldığımı düşünmeden edemedim hattı bulunca :KK43:

Güncelleme 13. ve 14. Sayfada.
Son durum sayfa 17’de.

Son düzenleme:
Sim kartı taktım pin kodu istiyor. İki defa girdim tahmin ettiğimi ama olmadı. Nasıl bulabilirim :/

Of cok karışık bir durum ya.

Baska bir ayni hattan alip pinsiz olarak cekmeceye koy. Taktiginda belki kendini sifirladi sanir da ezbere numaradan cevirip arayip konusur sen de dokumden bakarak kimi aradigini bulabilirsin. Biraz karisik ama baska da ihtimal bulamadim.

Ya da kendisine soracaksin ama ne anlatir bilinmez...

Taktım istedi. İki kez girdim yanlış çıktı. Son hakkım kaldı ama tahminim kalmadı.
Vodafone hattından 542 yardım merkezinden öğrenebiliyormuşsun.Erkek bir arkadaşından rica et yanında arat.kimlik bilgileri nasılsa sende vardır.ordan şifreyi alıp açabilirsin.

bir erkege vodafone servisini aratin puk kodu almak icin esinizin tcsi annesinin adi babasinin adi herseyi sorarlar bunalri onceden konusturdugunuz kisinin eline verin ki afallamasin konusan kisi
pin 3 kere bloke edip puk kodu ile yeni pin sifresi girin ancak boyle acilir ama tabi telefon numarasinida bilmiyosunuz sanirim

Vodafone hattından 542 yardım merkezinden öğrenebiliyormuşsun.Erkek bir arkadaşından rica et yanında arat.kimlik bilgileri nasılsa sende vardır.ordan şifreyi alıp açabilirsin.
Hat kendi üzerine midir? Başka bir arkadaşı üzerine çıkarsa? Telefon numarasını da bilmiyorum ki? Yani bulduğum hattın numarası ne üzerinde yazmıyor ki :/

X