Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bu ortak alim muhabbeti nedir ya canim bi acar misin

kızlar aralarında ortak keratin alıp paylaşmışlar. ama artık yapılmıyormuş canım yasaklanmış bu kadarını biliyorum bende.

Ortak alım yaptığımız ve bana markasını soran herkes markasını biliyor olur mu öyle şey?

Bu arada sevgili arkadaşlar 1 hafta tatildeyim, internete girmeyebilirim kendinize iyi bakın...

Neyse ben kafama göre bir marka aldım, 2 ay falan önce yaptım sadece dalgalı oldu, umarım şimdi olur. Daha önce sorulmuş olmadığını umarak soruyorum birçok yerde hafif nemliyken uygulanmalı yazıyor. Siz düzleştirdikten sonra uygulamışsınız. Benim saçlarım kıvırcık (şu an çok değil de) kalın olduğu için, düzleştirip yapmak istiyorum. Olmazsa diye çok korkuyorum.

Kızlar tatildeyim o yüzden tüm mesajları yanitlayamiyorum bilgisayardan girmediğim icin kusura bakmayın. Brezilya fonu kuru saca sürülecek canim, sacını yıka kurut mümkünse kiler gibi duzlestir ve ilacı öyle sür...

kılıçbalığıııııı beni de duy lütfeeen sana bir şey daha sormak istiyorum. ortak alım yaptığınız keratinle malum bi sitede satılan keratin aynı marka olmasına rağmen kalite bakımından farklılık var demiş bir arkadaş bu konu hakkında bi bilgin var mı ona göre artık kesin almak istiyorum da? marka adı vermedim aman dikkat :)

Tatlım malum site gg ise bulaşma ama diğer site ise su an satistaki ürünleri bilmiyorum tek söyleyebileceğim 225 ml olanın kalitesi litrelik olana göre daha iyiydi o zaman zaten litrelik olanın fiyatı en son ölmüş essek fiyatı idi. Kesin birsey söylemeyeyim şimdi önce bakmam lazım.

anladım canım bende zaten ilk deneme amaçlı 80 ml alıcam. malum site gg değil diğeri. çok sagol canım eğer zamanın olurda bakarsan çok makbule geçer.. bakamazsan da canın sağolsun

anladım canım bende zaten ilk deneme amaçlı 80 ml alıcam. malum site gg değil diğeri. çok sagol canım eğer zamanın olurda bakarsan çok makbule geçer.. bakamazsan da canın sağolsun

İlk kullandığım o ufaklikti, epey duman çıkartması ve kokmasi harici başarılı bir urundu, memnun kalacağını tahmin ediyorum.

Arkadaslar, kullandığınız ürünün icinde formaldehit var, o nedenle iğrenç kokuyor ve sigaranın da icinde olan, kanser riski taşıyan bir maddedir formaldehit. Morglarda ölü bedenlere sürerler ceset kendini çabuk salmasın diye. Her neyse kısacası o koku hayra elamet değil.

İnternette bir set buldum icinde zararlı hiç bir madde yok. Sampuan, sac kremi, bakım serumu ve keratin hepsi 130 lira. Onu deneyeceğim yakında.

Son yapan Arkadaslardanda Foto Bekliyoruzz :)
Özellikle saçları kabarık şekilsiz olupta evde kendi yapanlar eklerse cok memnun olucam :)

zaten keratinlerin hepsinin içinde formaldehit var biliyorum. senin kullanacağın keratinin içinde de vardır muhakkak

kızlar selam şimdi bu topiği baştan sona okuyamadım bi yandan da çalışıyorum çünkü
okuduklarımdan sonra bende brezilya fönü yapmaya karar verdim ama bazı sorularım var
bu kratin diye bahsettiğiniz dısarda nerelerde satılır aktarlarda bulunurmu yoksa sadece internettemi var
keratin haricinde şampuan şartmıdır ve bu işlemi yaptıktan sonra o özel şampuanı devamlı kullanmakmı gerekir
bunun saçta 4 gün kalması gerekiyor ama ben bankada çalışıyorum sizce o şekilde işe gidebilirmiyim
düzleştirme yapmadan sadece keratini bakım olarak uygulasak olurmu
kullanmamız gereken daha doğrusu bu işlem için almam gereken toplam kaç ürün var

bide ekstra saç bakım için önerileriniz varsa ihtiyacım var

cevaplar için şimdiden teşekkürler

benim bildiğim kadarıyla genelde internetten alınmış ya da araştırılıp firmalardan temin edilmiş. evet tuzsuz şampuan kullanmak gerekiyormuş tuz keratini bozuyormuş bu işlemden sonra hep o tuzsuz şampuanı kullanmak gerekliymiş. işe gidebilir misin bilmiyorum ben yapmadım bu fönü o yüzden bir şey söyleyemem. keratin belli sıcaklıkta etkisini gösteririmiş yani onu saça sabitlemek gerekliymiş. fönden sonra herhangi bir saç kremi kullanılabilirmiş çünkü saç kremlerinde tuz bulunmazmış.ben de araştırma aşamasındayım bildiklerim bunlar.

bizzatit arkadaslarimin soyledigine ek olarak,sacini yikamaman gereken dort gunluk surede normal hayatina dewam.edebilirsin,ben gayet disari ciktim falan,sacinda keratin oldgu belli olmuo dipler birazcik yagkli gibi gorunuodu gozume,onun disinda bisi yok.keratini bakim olarak da kullanabilirsin yani keratin yuklemesi yapabilirsin ,ama fonlu bi goruntu bekleme,sadece bakin yapmis olursun o da kalici olmaz diye biliyorum

kızlar nasıl cesaret ediyosunuz ya belki kuaförden daha iyi oluyodur sonuç ama iyi cesaret işi

inan ben kuaforlere guwenmiyorum aksine kendime guweniyorum.ben sacimi bile kendim boyarim,acarim,renkten renge gecerim bi kez bile sacimi yakmadim,ama 25 yasimdaim,bu yasima kadar 5 kere kuafore sacimi boyattiysam 2 sinde kesin yakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…