- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.741
kılıçbalığı sana bir şey daha sormak istiyorum. ortak alım yaptığınız keratinle malum bi sitede satılan keratin aynı marka olmasına rağmen kalite bakımından farklılık var demiş bir arkadaş bu konu hakkında bi bilgin var mı ona göre artık kesin almak istiyorum da? marka adı vermedim aman dikkat :)
Ortak alım yaptığımız ve bana markasını soran herkes markasını biliyor olur mu öyle şey?
Bu arada sevgili arkadaşlar 1 hafta tatildeyim, internete girmeyebilirim kendinize iyi bakın...
Kızlar tatildeyim o yüzden tüm mesajları yanitlayamiyorum bilgisayardan girmediğim icin kusura bakmayın. Brezilya fonu kuru saca sürülecek canim, sacını yıka kurut mümkünse kiler gibi duzlestir ve ilacı öyle sür...
Tatlım malum site gg ise bulaşma ama diğer site ise su an satistaki ürünleri bilmiyorum tek söyleyebileceğim 225 ml olanın kalitesi litrelik olana göre daha iyiydi o zaman zaten litrelik olanın fiyatı en son ölmüş essek fiyatı idi. Kesin birsey söylemeyeyim şimdi önce bakmam lazım.kılıçbalığıııııı beni de duy lütfeeen sana bir şey daha sormak istiyorum. ortak alım yaptığınız keratinle malum bi sitede satılan keratin aynı marka olmasına rağmen kalite bakımından farklılık var demiş bir arkadaş bu konu hakkında bi bilgin var mı ona göre artık kesin almak istiyorum da? marka adı vermedim aman dikkat :)
Tatlım malum site gg ise bulaşma ama diğer site ise su an satistaki ürünleri bilmiyorum tek söyleyebileceğim 225 ml olanın kalitesi litrelik olana göre daha iyiydi o zaman zaten litrelik olanın fiyatı en son ölmüş essek fiyatı idi. Kesin birsey söylemeyeyim şimdi önce bakmam lazım.
anladım canım bende zaten ilk deneme amaçlı 80 ml alıcam. malum site gg değil diğeri. çok sagol canım eğer zamanın olurda bakarsan çok makbule geçer.. bakamazsan da canın sağolsun
İlk kullandığım o ufaklikti, epey duman çıkartması ve kokmasi harici başarılı bir urundu, memnun kalacağını tahmin ediyorum.
Arkadaslar, kullandığınız ürünün icinde formaldehit var, o nedenle iğrenç kokuyor ve sigaranın da icinde olan, kanser riski taşıyan bir maddedir formaldehit. Morglarda ölü bedenlere sürerler ceset kendini çabuk salmasın diye. Her neyse kısacası o koku hayra elamet değil.
İnternette bir set buldum icinde zararlı hiç bir madde yok. Sampuan, sac kremi, bakım serumu ve keratin hepsi 130 lira. Onu deneyeceğim yakında.
kızlar selam şimdi bu topiği baştan sona okuyamadım bi yandan da çalışıyorum çünkü
okuduklarımdan sonra bende brezilya fönü yapmaya karar verdim ama bazı sorularım var
bu kratin diye bahsettiğiniz dısarda nerelerde satılır aktarlarda bulunurmu yoksa sadece internettemi var
keratin haricinde şampuan şartmıdır ve bu işlemi yaptıktan sonra o özel şampuanı devamlı kullanmakmı gerekir
bunun saçta 4 gün kalması gerekiyor ama ben bankada çalışıyorum sizce o şekilde işe gidebilirmiyim
düzleştirme yapmadan sadece keratini bakım olarak uygulasak olurmu
kullanmamız gereken daha doğrusu bu işlem için almam gereken toplam kaç ürün var
bide ekstra saç bakım için önerileriniz varsa ihtiyacım var
cevaplar için şimdiden teşekkürler
kızlar selam şimdi bu topiği baştan sona okuyamadım bi yandan da çalışıyorum çünkü
okuduklarımdan sonra bende brezilya fönü yapmaya karar verdim ama bazı sorularım var
bu kratin diye bahsettiğiniz dısarda nerelerde satılır aktarlarda bulunurmu yoksa sadece internettemi var
keratin haricinde şampuan şartmıdır ve bu işlemi yaptıktan sonra o özel şampuanı devamlı kullanmakmı gerekir
bunun saçta 4 gün kalması gerekiyor ama ben bankada çalışıyorum sizce o şekilde işe gidebilirmiyim
düzleştirme yapmadan sadece keratini bakım olarak uygulasak olurmu
kullanmamız gereken daha doğrusu bu işlem için almam gereken toplam kaç ürün var
bide ekstra saç bakım için önerileriniz varsa ihtiyacım var
cevaplar için şimdiden teşekkürler
kızlar nasıl cesaret ediyosunuz ya belki kuaförden daha iyi oluyodur sonuç ama iyi cesaret işi
Son yapan Arkadaslardanda Foto Bekliyoruzz :)
Özellikle saçları kabarık şekilsiz olupta evde kendi yapanlar eklerse cok memnun olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?