- 21 Ekim 2011
- 314
- 204
- 123
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.421
canım ben ve sen dışında kimse yok suan isteyen öyle görünüyor .bi arkadaşa yazdım ben eger dönerse senin adınıda ekletirim tabi eger liste dolmadıysa ok.olmazsa alırız biz sıkma canını.hakikaten kılıçbalığınınınki gibi diye bende kesinlikle varım falan dedim. onunkinden dimi bu alacağımız ürün ne dersiniz kızlar? öleyse ben alcam ve özelden msj atmadım ben
sanada canım onemlı degıl
canım kıvırcık saclar mutlaka ıkını uygulamayı ıstıyor normal yanı durumun.ama bır hafta beklemelısın tekrar yapmak ıcın.ecde kendınde gayet rahat yapabılırsın canım bız cogumuz evde yaptık zaten ve memnunuzArkadaşlar brezilya fönünü çok araştırdım en sonunda yaptırmaya karar verdim. Saçlarım kıvırcık ve kabarıktı. Dün saçlarımı tuzsuz şampuanla (bu arada kuaförün bana satmak istediği şampuan 60 tl di ama ben aynısını internetten araştırıp sipariş verdim ve 20 tl ye aldım,saç serumunuda 35 tl demişti onuda 20 tl ye aldım) yıkadım ve kuruttum ama istediğim gibi dümdüz olmadı hatta kuaför bana sadece fön tutman yeterli demişti ama maalesef öyle olmadı kuruttuktan sonra fırçayla düzeltmek zorunda kaldım öyleyken bile saçım fönlü gibi dümdüz olmadı. Saçlarımın parlaklığına ve dökülmesinin azalmasına diyecek yok ama fönlü gibi olmadı. kuaförde bana senin saçını tutmayabilir o zaman ikinci kez yaparız demişti. Bugün tekrar gitmek istemiyorum çok kararsız kaldım ikinci kez aynı işlemin uygulanması saça zarar verirmi ? Birincisinde tutmayan fön ikincisinde tutarmı? yoksa biraz zaman geçse evde kendim yapabilirmiyim bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun sizce ne yapmalıyım..
canım evde cok ekonomık ve gayette basarılı oluyor.ancak marka paylasmıyoruz bunu bır mılyonuncu keredır soyluyoruz sanırımTeşekkürler canım bilgilendirdiğin için bende evde yapmayı düşünüyorum gerekli malzemeler var sadece keratin almam gerekiyor. Kuaföre gitmek saatlerce vakit harcamak istemiyorum zaten uyuz oldum kuaföre sırf o yüzden yine gitmek istemiyorum. bir hafta geçsin kendim yapıcam keratini nerden alabilirim siz hangi ürünle uygulama yaptınız, forumda evde nasıl uygulama yapılacağıyla ilgili yazıyı okudum gayette kolay görünüyor... İnşallah başarılı bir şekilde yapabilirim.
önemli degıl kuzum sen rahat rahat calıs derslerını bız buralardayızHanımlar, ortak ürün alımı için lütfen yeni bir başlık açın...
Dersimm yardımların için teşekkürler canımın içi, ben şu vize dönemini atlatır atlatmaz foruma döneceğim...
dün aptal bir kuaför saçımı rezil etti kesti ama ne kesim aman allahım görmeyin saçımın araları kısacık olmuş nasıl olmuşsa yani uğraşşan böyle kesemezsin o derece saçma anlatamıyorum bile... ordayken anlamadım tabi eve gelip toplamaya çalışırken ne olduğu çıktı ortaya boyuda düz değil soldan sağa doğru yamuluyor az daha makası vurucaktım kendim düzeltmek için annem zor tuttu gittim bugün payladım azıma geleni saydım senin camını çerçeveni aşağı indirmek vardı ama bana yakışmaz dedim ohh az da olsa rahatladım yetti beucundan al diye oturdum sen kime sordun be adam saçımı yamuk kestin birde demezmi modeli böyle kesimin güler misin ağlar mısın şimdi pzrtesi boyatcam başka bir yerde orda da düzelttirmeye çalışcam kesimini ama kısalmadan düzeliceğe benzemiyor ardında da kendim keratinlicem saçımı baya oldu zaten son yaptığımdan bu yana.. birde yanarsa şimdi artık kuaför katili olarak beni gazetelerden okursunuz kızlar haha
bu arada yılan yağı başlığı var amonranın ona birde japongülün sinamekili kürüne başlıcam uzaması için okuyorum halen yorumları topic dışı oldu kusura bakmayın ama çok sinirli ve üzgünüm içimi dökesim geldi
senı cok ıyı anlıyorum canım bende bı kez gıttım ddım ınc bı percem kes sacım dalgalı ancak ınceyle basedebılırım.sankı tam tersını soylemısım gıbı resmen sacımın yarısını kahkul olarak kestı hem gur hemde genıs ve kısa kesmezmı ay cıldırdım cıldırdım yapıstım yakasına sarsıp tartaklıyorum elımden zor aldılar ınankı.bıde demezmı bu sana yakıstı ferhunde modelı kestım dıye!!ay dedım sanamı kaldı bana neyın yakıstıgı ne dıyosam onu yap.3 ay o modelıyle dolastım bıde fonsuz kuzu gıbı duruyordu bır zamanların serpıl cakmaklı modelı gıbı.neyse sınırlendım gene hatrlayınca.velhasıl artık fonden boyaya brezılya fonune kadar kendım yapıyorum assssssla gıtmıyorum kuaforlere.....
saçlarınız kıvırcıkmı?Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum sayfaların büyük çoğunluğunu okudum ama pek emin olamadım :18:
Benim saçlarım ince telli ve zayıf kuaför bi arkadaşımla konuştum keratini sabitlerken saçlarına zarar vermemek için 180 - 200 derecede düzleştirmen gerekir dedi başka bir kuaför de 230 dereceden aşağısıyla düzgün sonuç alamazsın dedi benim de kafam çok karıştı
Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
saçlarınız kıvırcıkmı?
kesinlikle 230 çok yüksek saçlarınız bukadar inceyse hassas davranmak lazım 180 yeterli kanaatimce.Hayır hafif dalgalı kuruturken bile düzleşiyor bazen
kesinlikle 230 çok yüksek saçlarınız bukadar inceyse hassas davranmak lazım 180 yeterli kanaatimce.
kesinlikle 230 çok yüksek saçlarınız bukadar inceyse hassas davranmak lazım 180 yeterli kanaatimce.
Teşekkür ederim içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?