Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canım marka adı paylaşmıyoruz bu konuda
yeni nesil keratinler göz yakmıyo bu arada
bahsettiğin markanın açıklamasında bunu okumuştum
firmayla iletişime geçsen daha iyi olur

cevaplar için çokkkk teşekkür ediyorum.. burda göz yakıyor aman aman dedilerde o yüzden çok korktum yanlış bişeymi aldım diye.bu arada telaştan marka adı yazmışım kusura bakmayın..hassas olduğunuzu biliyorum.tekrar teşekkür ediyorum

arkadaşlar bende keratin yüklemesi yaptımda etkisini banyodan sonramı gösterecek şimdi yine çok cansız ve yapış yapış sanki daha bugün yaptım

:)yenı uye oldum pek kullanmayı beceremıyorum :)ama şu 1000 ml olana ortak olabılırım oyle bır konu vardı:)ya bırde bu mesajlar çok sayfa okuyamıyorum:(kılıçbalığına özel mesaj atmaya çalıştım ama onuda beceremedım:( keratın olarak hangi urunu kullanmamız lazım bakım sonrasında hangisi lütfen bı özet geçinm biriniz yaa:)
kılıcbalıgı ozeldende marka paylasmıyor.ayrıca hergun ılla uc bes mesaj yazılıyor hepsını okumak ıstemıyorum ozet gecın dıye.artık bu sorularıda cevaplamayacagım lutfen acıp okuyun sayfaları

Dün itibari ile nude sampuanimi aldım bugün yıkandım bile,
Perşembe aksamı keratinimi almış olursam uygulamayı düşünüyorum .
Fakat kafama takılan 3 gün boyunca yıkanmıyor ya, cok mu yağlı görünüyor saclar. Bu alacağım s.... Marka acaba yeni nesil mı? Bazıları pek yağlı görünmüyormuş. Birde bazılarında 4 günmüş.benim saclarım omuzlarımda ama gür 80 ml ilk deneme yetere mı acaba. Bunlara cevap alabilirsem u aksam sipariş veriden inşallah, çünkü ortak alım olmayacak galiba bir türlü ?
canım yaglı gorunmuyor sadece son gun sacın kırlenıyor ve norma kırlenmıs gıbı duruyor yoksa ekstra bı durum yok yanı.sacın gur olsada 80 ml yetecektır bence cunku benımde gur ve belımde ama 100 ml yettı.kafanı sırılsıklam etmeyeceksınkı keratınle guzelım tutam tutam ayır azar azar sur ınce dıslı tarakla tara.ben eldıven takmadan yapıyorum bıraz elımı kurutuyor ama hem mıktarı rahat ayarlıyorum hemde eldıvende kalmıyor keratın guzelce yetırıyorum.ver sıparısını bence.begenırsen dha buyuk boy alırsın canm

sagol tatlım cevap için, yarın siparişimi vereyim bari..
Fotograf ekleyeceğim inşallah buraya :46:
ınsallah memnun kalırsın canım.sacını nudeyle yıkadıktan sonra kremlemeyeceksın ama unutma.dıger adımları zaten okursun ılk sayfadan.aklına takılan bısey olursa sorarsın canım

canm sorun neydı tam anlamadım keratın yuklemesı falan demıssın eger bahsettıgın oysa bı bılgım yok ama brezılya fonunu kastedıyosan seve seve evaplarım

evet brezilya fönü yani.. saçlarım yine yapış yapış ve canlı sağlam değil daha bugün yaptım yani banyo sonrasımı sonuç alacam çok teşekkürler cevap için

arkadaşlar ürün almak için birleşelim alacak arkadaşlar vardı dün yazdım ama cevap veren olmamış. candypdr arkadaş alıyomusunuz bekliyim sizi yoksa ferdi takılcam:(

arkadaşlar henüz özel mesaj yazamadıgımdan buedan sorcam siz özelde cevap layın.hidenisko siz hangi markayı alcaksınız ve fiyatını yazarısnız.tşkler.
A&S size mail attım bakarsınız.

canım bi kaç arkadaş özel msj atmış bana sen katıldınmı herhangi birine?

hakikaten kılıçbalığınınınki gibi diye bende kesinlikle varım falan dedim. onunkinden dimi bu alacağımız ürün ne dersiniz kızlar? öleyse ben alcam ve özelden msj atmadım ben:(

Back