Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canım saçların çok yıpranmış ve ince telliyse olabilir
ama kalın ve gür yıpranmış saçlarda daha çok ısı gerekiyo
benimde çok iyi bi marka düzleştiricim braun varken 210 dereceye kadar çıkıyo diye aldım
ama almasam da olurmuş yani
gerçi bu şimdi aldığım remingtonun üstüne su dökemez
sebep oldu keratin aldığım iyi oldu yani

kızlar bir de dip boyası gelince yapmamda bir sakınca olurmu

hayır dip boyası yapabiliyoruz
saçın geneline gelmediği müddetçe sorun yok

Son düzenleme:
kızlar aldığım keratin hiç gözü yakmadı ayrıca hemen kurudu markası xxxxx keratin bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilirlermi yanlış bişey mi aldım acaba lütfen acil cevap

canım marka adı paylaşmıyoruz bu konuda
yeni nesil keratinler göz yakmıyo bu arada
bahsettiğin markanın açıklamasında bunu okumuştum
firmayla iletişime geçsen daha iyi olur

Anladım canım cevabın için teşekkür ederdim :) kullandığın medikal sampuana göre yine iyi dayanmış :) benim icinde öyle pirasa gibi olmada olur. Bakım yapsın parlasin yeter :) kendi sacımda düz zaten ama pirasa gibi bı düzlük değil açıkcası .d

Son düzenleyen: Moderatör:

bu arada 220 derecede yapsam olur mu? Saclarm kıwırcık değl hatta dalgalı bile değl. Düz ama pısasa gbi düzlüğü yok. Saçlarm kalın telli değil ama cok cok incede değil. We birde bakım amaclı yapicm zaten pırasa gbi olmasada olur :) we ne kadar sıklıkta yapmalıym bu keratini :)

Son düzenleyen: Moderatör:

220 ile de yapabilirsin bence
ben yıpranmış yerleri 180-190 genel halini
210l a yaptım dediğim gibi evdeki de işimi görürdü ama
keratin bahanesi oldu aldığım düzleştirici ince plakalı olduğu için çok daha kolay oldu
saçların benim gibi geniş dalgalı düz arası bişey anladığım kadarıyla
ben de düzleşmesinden ziyade tedavi etsin kısmıyla daha çok ilgiliydim
düzleşmesi bonusu oldu
6 ay da bi takrar edebilirsin
senin kullanmana bağlı
havuz deniz tuz boya bunlar ömründen çalıyo bozuyo
ayrıca sülfatsız şampuan kullanman gerekiyo
ne kadar dikkat edersen o kadar uzun sürer etkisi

Son düzenleme:

benim saçlarım işlem görmedi uzun zamandır yani genel olarak kırık yok yanık yok sağlıklı.uzun ve gür ama kıvırcık değil.altlar dalgalı üstler düz.tamamen dümdüz olsun diye yapıcam ben tedavi maksatlı olmucak.sanırım bunun içinde 230 derecelik maşa kullanmalıyımkeşke 205 işimi görseydi çünkü evdeki düzleştiricimi bile çok kullanmıyorum arada sırada.2 tane birden işime hiç yaramaz.

205 işini görmez canım dediğin gibi
gerçi remingtonun 230 dereceye çıkan düzleştiricileri çok da pahalı değil
ben 100 liraya almıştım
hem maşa gibi kullanılması sebebiyle işime yaradı benim
ama hiç kullanmayacaksan fuzuli tabi

teşekkür ederim :) suan keratin we iyi bir sampuan aramaktaym. Acaba sen hanglerni kullandn canım bna ozelden yazar mısın?

birde degerli adminim ve kılıçbalıgı siz hem bilgili hemde deneyimlisiniz marka ismi yasak okudugum kadarıyla ama bizi yalnız bırakmayın lütfen hata yapıpta zarar vermeyelim kendimize yanlış ürün olmasın yardımcı olursanız şükran duyrım:)

dediğim gibi ürün marka paylaşımı yapmıyoruz
kaldı ki zaten inanın hatırlamıyorum
diğer brezilya fönü başlıklarında marka paylaşımları var
oralara bakabilirsiniz

olsun sonuçta ben bu işlemi yapacak bu kadar sıkıntıya katlanıcaksam almam gerekicekse alayım sonra olmazsa hem emeğime acırım hem zamanıma hem parama.en iyisi sağlam olsun olmuşken.hem sonrasında her zaman kullanıcaksam ben bunu almak mantıklı olucak sanırım.en kısa zamanda bir alışveriş listesi yapıcam ve denicem.sabırsızlanıyorum.

:)yenı uye oldum pek kullanmayı beceremıyorum :)ama şu 1000 ml olana ortak olabılırım oyle bır konu vardı:)ya bırde bu mesajlar çok sayfa okuyamıyorumkılıçbalığına özel mesaj atmaya çalıştım ama onuda beceremedım keratın olarak hangi urunu kullanmamız lazım bakım sonrasında hangisi lütfen bı özet geçinm biriniz yaa:)

Dün itibari ile nude sampuanimi aldım bugün yıkandım bile,
Perşembe aksamı keratinimi almış olursam uygulamayı düşünüyorum .
Fakat kafama takılan 3 gün boyunca yıkanmıyor ya, cok mu yağlı görünüyor saclar. Bu alacağım s.... Marka acaba yeni nesil mı? Bazıları pek yağlı görünmüyormuş. Birde bazılarında 4 günmüş.benim saclarım omuzlarımda ama gür 80 ml ilk deneme yetere mı acaba. Bunlara cevap alabilirsem u aksam sipariş veriden inşallah, çünkü ortak alım olmayacak galiba bir türlü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…