Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba arkadaşlar,bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok mutlu olaçağım.
şimdi ben 2 ay önce kafama aniden esmesiyle annemin tavsiyesi üzerine bir kuaföre gittim,adama dedimki saçımı karamel yap kes biraz birde gölge at üstünede hafif su dalgası..adam saçıma karamel attı ama üzerine gölge yerie sık röfle attı oldunm sarı,neyse sesim çıkmadı sonra kesti ,istediğimden daha kısa oldu,sonra geçti su dalgası yapaçak sözde yaptı perma,oldummu bonus kafa ,tabi saçlarımda çok yıprandı bu işlemler esnasında.şimdi fön ceke ceke saçlarımın permasını bozdum biraz ama tiftik tiftik ve yandılar..aradan 3-4 hafta geçti rengini boyattım koyuya..ama bakım yaptığım için süekli alttan röfle kustu boyayı,şimdi tekrara boyayacağım mecburen ama bu keratin bakımını yapmak istiyorum..
1.sorum;bu durumdaki saçlarıma yapsam nasıl olur,toparlarmı biraz?yapılabilirmi...?
2.sorum;boyayı bu işlemden öncemi yaptırmalıyım,yoksa sonra yaptırsam olurmu?hemen boyamayı düşünmüyordum çünkü...
3.sorum bu işlemden sonra yağlarl yaptığım bakımlarıma devam edebilirmiyim..?
4.sorum;xxxx keratin almayı düşünüyorum..kullanan varmı?kokusuzmuş,benşm için kokusu önemli ,çünkü küçük bebeğim var evde...
çok sordum kusura bakmayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
1.evet toparlar ve cokta ıyı gelır
2.boyayı bu ıslemden once yapmalısın boya keratını bozuyor cunku
3.evet yağları ve dogal urunlerın bı zararı yok kullanabılırsın.yalnız sulfatsız bı sampuan kullanmak zorundasın
4.ılk sayfaya bıle bakmanız bu topıkte marka paylasmadıgımızı gormenıze yeterlı olacaktır.konu sahıbesı ozellıkle belırtmıs bunu.ama dıger baslıklarda marka paylasan var oraya bakınız.yerınızde olsam yapardım bu ıslemı cunku fon ceke ceke dahada yıpratacaksınız sacınızı keratın bakım yapar ve onarır pısman olmazsınız.yanı yapıpta pısman olanı gormedım

ay canım sağol cevap verdiğin için...o zaman yapayım bende acilen buna sevindim saçlarım berbat durumda.bugün boyamı yapayım ürünlerim gelincede onu yaparım.kusura bakma canım ya dikkatimi çekmemiş marka paylaşmadığınız...ben diğer bölümlere bakayım..tekrar teşekkürederim canım..

merhabalar,
dersim kapmış galiba keratini hayırlısı olsun

bende çok istiyorum biran önce yapmak, nasıl etsek ne yapsak kızlar ben bir site buldum
1000 ml si 245 diyor
yanlış marka mı acaba, onu alsak 250 si 60 a falan geliyor :))

onemlı degıl canm kolay gelsın

kafana yatan markayı alabılırsın canım bunun yanlı markası falan yok yanı.4 kısı bırlesıp alınabılır yanı

Hangi markadan bahsettiğini anladm önceki sayfalarda konuşulmuştu o marka ben de ondan almayı düşünüyrdum ama 1000ml yi tek başıma ne yapacağm dye henüz almadım kılıçbalığı söylemişti 80ml si en güçsüzü ortaboyları daha güçlü diye ortak alma durumu olursa ben talibim 250mlye

kızlar biz haftasonu dersimle buluşuyoruz elimdeki keratini ben ona sattım gitti
artık bu işi o organize eder ben her daim bakamıyorum sayfaya

kızlar keratine bende talibim:) kılıçbalığımın gönlünü küstürdük.keşke bizlere tekrar geri dönse düğünüme kadarda yaptırcam bi daha..hazrı talipde varken:) ben varım anlıcanız...

mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım buraya ama bazı sorunlar çıktığı için alamamaıştım. 250 ml i kaç kere kullanabilriz tahminen ve fiyatı nedir acaba? bilgilendirseniz bende almayı düşünüyorum

kızlar bende alabilirim ancak düzleştiricim 205 dereceden fazla ısınmıyormuş.aslında kaliteli bir düzleştirici.yani ben onunla düzleştirdiğimde yıkayana kadar bozulmaz.phılıps salon straight pro xl hp 4667 markası.

canm sacının boyuna grlugune gore 250 ml mı 3-4 kez kllanabılırsın ama artık paylasım yapmıyorz tatlm

canım benımde 200 dereceye kadar ısınıyordu bende 230 derecelık aldm rıske atmamak ıcın.ya deneyıp anlayacaksın tutup tutmayacagını

kızlar bende şuanda keratin yüklemesi yapıyorum.ısıtıcım200 dereceye kadar ısıtıyor ama çok ısınıyor bişey olurmu acaba. birde elidorun keratinli bakım serisini aldım onu daha sonraları saçıma uygulayabilirmiyim

kızlar aldığım keratin hiç gözü yakmadı ayrıca hemen kurudu markası xxxxx keratin bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilirlermi yanlış bişey mi aldım acaba lütfen acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…