- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.301
selam keratin güzelleri :) ben de şu sinamekili kür hakkında bişi dicem bende acayip saç döktü hoş her bakımdan önce dökülme olur kötü saçlar atılır bunu biliyorum ama bu öyle bir döküntü değildi ya korktum hemen yapmayı bıraktım bir kaç kişide daha olmuş böyle dökülme şimdi tekrar başlayasım var bi daha bakıcam çünkü herkes saçının uzadığından bahsediyor 1aydır saçıma hiç bir şey yapmıyorum ne maske ne bakım dinlesin biraz bekliyorum ama şu sinamekide hep aklımda
balığım... asi balığım... atarlı balığım....öncelikle geçmiş olsun bir şey sorucam sanada ben kuaförlerin kulladığı fön makinesinden almak istiyorum onlarla saç çok daha düzgün kurutuluyor diye ama kendi kendine fön falan çekebilirmiyim o fön makinesi ile.. boşu boşuna parada vermek istemiyorum kızlar içinizde varsa kullanan birşey yazıversin :)
canım ben 1 ay önce kuaförden aldım seninle aynı şeyleri düşünerek gerçekten daha düzgün kurutuyor. dün keratinden önce üstünkörü fön çekim dedim dümdüz yaptı :)) 20 dk da falan bitirdim yani.