Saç Rengi ve Saç Boyama Evde boyayıpta begendiginiz en güzel renkler(boya isimleri)

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
resimli paylaşımlar yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar fikir olur banada diger arkadaşlarada

ben bu renge boyadım çok güzel doğal oldu esmer olduğum için doğal rengime ışıltılık verdi:87:

bende sac boyasi aldi üzeinde kirmizi kahve yaziyo .kendi dogal sac rengim sari .bu renge boyarsan nasil dururum ,hürrem gibi olmayayim.ne olur acil fikir verin .

bende sac boyasi aldi üzeinde kirmizi kahve yaziyo .kendi dogal sac rengim sari .bu renge boyarsan nasil dururum ,hürrem gibi olmayayim.ne olur acil fikir verin .

kutunun üzerinde gösteriyor mu doğal saç rengi ve boyadıktan sonraki alacağın sonucu? eğer gösteriyorsa saçın sarı olduğu için onlardan daha açık duracaktır(bu benim düşüncem):44:gerisi zevk meselesi cesaret ister

Son düzenleme:
kıslar konuyu açma sebebeim hangi renge boyuycagıma karar veremedimm...esmerim evde sarıya boyadım malum evde boyayımca sarı gibi olmuyo koyu karamele yakın bşy oldu ama ten rengimle aynı saçlarımmm böle sürekli solgun ve hasta duruyormm iyi bi makyaj yapınca iyi duuruyor..şimdi ben hangi renge boyasammm kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…