• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde boş boş oturan kadınlar

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
258
1
46
İstanbul
evde boş boş oturyoz valla iş yok bebek var bitek el örgüleriniz nerde satan yokmu alan yokmu koyun resimlerinide bakalım degerlendirelim:74::74::74:

$Resim 089.jpg$Resim 00.JPG$Resim 102.jpg$Resim 090.jpg$Resim 075.jpg$Resim 103.jpg$Resim 091.jpg$Resim 079.jpg$Resim 092.jpg$Resim 089.jpg$Resim 00.JPG$Resim 102.jpg$Resim 090.jpg$Resim 075.jpg$Resim 103.jpg$Resim 091.jpg$Resim 079.jpg$Resim 092.jpg
evde boş boş oturyoz valla iş yok bebek var bitek el örgüleriniz nerde satan yokmu alan yokmu koyun resimlerinide bakalım degerlendirelim:74::74::74:

ben iğne oyası yapıyorum.satmak istiyorum.bunlarda fotoları..resimleri direk bilgisayardan çektiğim için güzel çıkmadılar pek..daha güzel modeller var ama ancak bunları çekebildim..

Son düzenleme:

ben iğne oyası yapıyorum.satmak istiyorum.bunlarda fotoları..resimleri direk bilgisayardan çektiğim için güzel çıkmadılar pek..daha güzel modeller var ama ancak bunları çekebildim..

salon takımları sofra takımları seccade yastık çanta dantel işleme mefruşatla ilgili her türlü işi yapıyorum

Eklentiler

• $img-1817-2.jpg
    $img-1817-2.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 987

salon takımları sofra takımları seccade yastık çanta dantel işleme mefruşatla ilgili her türlü işi yapıyorum

çok beğendim yaptıklarınızı. benden geçti, keşke evlenmeden öncede buraya üye olsaydım. kıkardeşim var ama.şimdi olmasa bile bir yıl sonra bşlarız çeyiz ilerine. fiyatlarını da yazsanız

$122.jpg

sipariş üzerine yaptığım
biraz kullanılmış sonra beğenilmemiş sandıkta kalan beyaz iş yatak takımının pike takımına dönmüş hali :)

Back