Ben evde kendim hazirladim borik asiti. Trendyoldan borik asit tozu siparisi verdim. evde ilaç kapsülleri vardi onların icini komple boşalttım içlerini borik asit tozuyla komple doldurdum( bu islemi yaparken eldiven takin) sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül olucak şekilde 14 günden fazla kullandım ve ondan sonra kültür testi yaptirdim kandida mantari cikmadi..şikayetlerim %90 oraninda geçti diyebilirim akinti kasintiyanma ya da ağri yok bende agri olarak basliyodu hemen anliyordum şimdi yok ve borik asiti geçse bile haftanin 2 gunu kullaniyorum birde şuan kullandigim fitil gynoflora doktor vermisti flora düzelmesi icin şuan iyiyim bu ay olmadım mantar falanCandida mantarı için borik asit fitili kullanmayı düşünüyorum. Ama kardeşim ile beraber kullanacağım için eczaneden hazır aldığımız zaman çok pahalıya geliyor..
Evde borik asit fitili hazırlayan var mı? Ya da hazır alan varsa rica etsem fotoğrafını paylaşabilir mi fitilin? Kaç mg olduğu yazıyor mu mesela.. Örnek teşkil etmesi açısından..
Tek olsam sipariş edeceğim ama maalesef kardeşim de kullanacak
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Senin evde kapsüllerin yoksa eczaneden katarin kapsül alabilirsin içlerini iyice boşaltip kapsüllerle doldurKimsenin bir bilgisi yok mu?
Ben evde kendim hazirladim borik asiti. Trendyoldan borik asit tozu siparisi verdim. evde ilaç kapsülleri vardi onların icini komple boşalttım içlerini borik asit tozuyla komple doldurdum( bu islemi yaparken eldiven takin) sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül olucak şekilde 14 günden fazla kullandım ve ondan sonra kültür testi yaptirdim kandida mantari cikmadi..şikayetlerim %90 oraninda geçti diyebilirim akinti kasintiyanma ya da ağri yok bende agri olarak basliyodu hemen anliyordum şimdi yok ve borik asiti geçse bile haftanin 2 gunu kullaniyorum birde şuan kullandigim fitil gynoflora doktor vermisti flora düzelmesi icin şuan iyiyim bu ay olmadım mantar falan
Markasi farketmez gozunuze tutan bi markayi alabilirsiniz toz olarakÖncelikle çok teşekkür ederim uzun uzadıya anlattığınız için :)
Trendyolda en başta çıkan forscher marka borik asit var onu mu aldınız peki?
Bende boş durmadım bu süreçte probiyotikli yoğurt ve kefir yapıp tükettim vagi flor kullandım %80 oranında düzeldi ama hala olduğunu hissediyorum. En azından bu şekilde takviye yaparım borik asit fitili ile
Markasi farketmez gozunuze tutan bi markayi alabilirsiniz toz olarak
Nasil yani icine hic sunfalan bir sey katmadiniz mi seyreleden mi direkr borik asiti alip ilac kapsülüne mi koydunuz? Asit olunca insan korkuyor da zararli gibi geldiBen evde kendim hazirladim borik asiti. Trendyoldan borik asit tozu siparisi verdim. evde ilaç kapsülleri vardi onların icini komple boşalttım içlerini borik asit tozuyla komple doldurdum( bu islemi yaparken eldiven takin) sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül olucak şekilde 14 günden fazla kullandım ve ondan sonra kültür testi yaptirdim kandida mantari cikmadi..şikayetlerim %90 oraninda geçti diyebilirim akinti kasintiyanma ya da ağri yok bende agri olarak basliyodu hemen anliyordum şimdi yok ve borik asiti geçse bile haftanin 2 gunu kullaniyorum birde şuan kullandigim fitil gynoflora doktor vermisti flora düzelmesi icin şuan iyiyim bu ay olmadım mantar falan