Evde Borik asit fitili ölçüleri

Drops

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
71
34
29
Candida mantarı için borik asit fitili kullanmayı düşünüyorum. Ama kardeşim ile beraber kullanacağım için eczaneden hazır aldığımız zaman çok pahalıya geliyor..

Evde borik asit fitili hazırlayan var mı? Ya da hazır alan varsa rica etsem fotoğrafını paylaşabilir mi fitilin? Kaç mg olduğu yazıyor mu mesela.. Örnek teşkil etmesi açısından..
Tek olsam sipariş edeceğim ama maalesef kardeşim de kullanacak :KK43:
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen :KK43: :KK43:

Candida mantarı için borik asit fitili kullanmayı düşünüyorum. Ama kardeşim ile beraber kullanacağım için eczaneden hazır aldığımız zaman çok pahalıya geliyor..

Evde borik asit fitili hazırlayan var mı? Ya da hazır alan varsa rica etsem fotoğrafını paylaşabilir mi fitilin? Kaç mg olduğu yazıyor mu mesela.. Örnek teşkil etmesi açısından..
Tek olsam sipariş edeceğim ama maalesef kardeşim de kullanacak :KK43:
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen :KK43: :KK43:
Ben evde kendim hazirladim borik asiti. Trendyoldan borik asit tozu siparisi verdim. evde ilaç kapsülleri vardi onların icini komple boşalttım içlerini borik asit tozuyla komple doldurdum( bu islemi yaparken eldiven takin) sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül olucak şekilde 14 günden fazla kullandım ve ondan sonra kültür testi yaptirdim kandida mantari cikmadi..şikayetlerim %90 oraninda geçti diyebilirim akinti kasintiyanma ya da ağri yok bende agri olarak basliyodu hemen anliyordum şimdi yok ve borik asiti geçse bile haftanin 2 gunu kullaniyorum birde şuan kullandigim fitil gynoflora doktor vermisti flora düzelmesi icin şuan iyiyim bu ay olmadım mantar falan

Ben evde kendim hazirladim borik asiti. Trendyoldan borik asit tozu siparisi verdim. evde ilaç kapsülleri vardi onların icini komple boşalttım içlerini borik asit tozuyla komple doldurdum( bu islemi yaparken eldiven takin) sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül olucak şekilde 14 günden fazla kullandım ve ondan sonra kültür testi yaptirdim kandida mantari cikmadi..şikayetlerim %90 oraninda geçti diyebilirim akinti kasintiyanma ya da ağri yok bende agri olarak basliyodu hemen anliyordum şimdi yok ve borik asiti geçse bile haftanin 2 gunu kullaniyorum birde şuan kullandigim fitil gynoflora doktor vermisti flora düzelmesi icin şuan iyiyim bu ay olmadım mantar falan

Öncelikle çok teşekkür ederim uzun uzadıya anlattığınız için :)
Trendyolda en başta çıkan forscher marka borik asit var onu mu aldınız peki?

Bende boş durmadım bu süreçte probiyotikli yoğurt ve kefir yapıp tükettim vagi flor kullandım %80 oranında düzeldi ama hala olduğunu hissediyorum. En azından bu şekilde takviye yaparım borik asit fitili ile

Öncelikle çok teşekkür ederim uzun uzadıya anlattığınız için :)
Trendyolda en başta çıkan forscher marka borik asit var onu mu aldınız peki?

Bende boş durmadım bu süreçte probiyotikli yoğurt ve kefir yapıp tükettim vagi flor kullandım %80 oranında düzeldi ama hala olduğunu hissediyorum. En azından bu şekilde takviye yaparım borik asit fitili ile
Markasi farketmez gozunuze tutan bi markayi alabilirsiniz toz olarak

Markasi farketmez gozunuze tutan bi markayi alabilirsiniz toz olarak

Merhaba tekrardan, bakıyorum ama bir türlü seçemiyorum kötü çıkarsa diye riske de atmak istemiyorum :/ Sizin ki iyi gelmiş kötü bir etken maddesi yok demekki içinde, siz hangi satıcıdan almıştınız bu sebeple soruyorum? :)

Merhaba medikal borik asit almaya calisin, digerleri cok buyuk partikullu oluyor cozunmuyor medikal borik asit ben trendyolda bulmustum ama su an stok yok gozukuyor belki eczanelerde ya da baska sitelerde vardir

Nasil yani icine hic sunfalan bir sey katmadiniz mi seyreleden mi direkr borik asiti alip ilac kapsülüne mi koydunuz? Asit olunca insan korkuyor da zararli gibi geldi

X