Evde böcek

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.531
4.329
8 yıldır oturduğum evde ilk kez böyle bi şey yaşıyorum gümüş böceği adı internetten araştırdığıma göre ilaçlama çağırdım ev ilaçlandı evi kapatıp gittik 5 gün boyunca yoktum geldik 10-15 kadar böcek ölüsünü buldum geldiğimde güzel temizlik yaptık oturduk içim rahatlamıştı ama yine çıkıyor bu böcekler internetten bi ilaç daha aldım sprey şişesine koyup sıktım kapı pervazlarına falan ama yine kurtulamadım ne yapmam gerek nasıl kurtulurum bu böceklerden kesin çözüm ne

Nem, rutubet veya küf varsa evinizde ne kadar ilaçlarsanız ilaçlayın yok olmuyorlar malesef.

Nem, rutubet veya küf varsa evinizde ne kadar ilaçlarsanız ilaçlayın yok olmuyorlar malesef.
aynen ben de cok muzdaribim bu bocekten

buhurdanlik aldim bazen nane yagi limon yagi tutsusu yapiyorum bazen de sedir agaci. sedir agaci kokusunu sevmiyorlarmis. şuan kis uykusundalar bikac haftaya uyanir yine darlarlar beni evin her yerindeler mutfak dolabi giysi dolabi kitaplar duvarda geziyorlar inanamiyorum wc tavaninda goruyorum. of.

8 yıldır oturduğum evde ilk kez böyle bi şey yaşıyorum gümüş böceği adı internetten araştırdığıma göre ilaçlama çağırdım ev ilaçlandı evi kapatıp gittik 5 gün boyunca yoktum geldik 10-15 kadar böcek ölüsünü buldum geldiğimde güzel temizlik yaptık oturduk içim rahatlamıştı ama yine çıkıyor bu böcekler internetten bi ilaç daha aldım sprey şişesine koyup sıktım kapı pervazlarına falan ama yine kurtulamadım ne yapmam gerek nasıl kurtulurum bu böceklerden kesin çözüm ne
Sadece sizin evin ilaçlanması yetmiyor böcek olayında. Binadaki bütün evlerin ilaçlanması gerek, apartmanın içi dam/çatı, bahçe vs her yerin ilaçlanması gerek.

aynen ben de cok muzdaribim bu bocekten

buhurdanlik aldim bazen nane yagi limon yagi tutsusu yapiyorum bazen de sedir agaci. sedir agaci kokusunu sevmiyorlarmis. şuan kis uykusundalar bikac haftaya uyanir yine darlarlar beni evin her yerindeler mutfak dolabi giysi dolabi kitaplar duvarda geziyorlar inanamiyorum wc tavaninda goruyorum. of.
Lavanta kokusundan da nefret ediyorlarmış hiç denemedim ama belki faydasını görürsünüz.

Apartman komple ilaçlanmalı müstakilde değilseniz

Her yere yaziyorum ama k-othrine alin
Muadilllerinin daha bir ise yaradigini gormedim
Senelerdir hamam bocegi ve karincalara cozumumuz bu oldu
Oturdugum apartmanda var bu bocekten ozellikle Gece dis kapimin Onunde birden fazla goruyordum birde kapi cercevelerinin icinden cikiyorlardi
Evde cok derin temizlik Yapip ilaclamistim kapi cerceveleri wc banyo havalandirmalari mutfak dolaplarinin altina sikmistim siringa ile
yaklasik bir Sene cikmadilar ama simdi yine ufaktan gormeye basladim Cunku apartmanda Var

Böcek yemi var bizim böcek sorunumuzu o çözdü görselini bulursam atarım birde ziraatçilere danışın

X