Evde bir uyku problemi!

Mavilim001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
304
256
53
30
Merhabalar arkadaşlar. Bu yazıyı yazıp fikir almak için kayıt oldum. Lütfen yardımcı olur musunuz..
Bebeğim şuan 17aylık ve yaklaşık 9aylıktan beri geceleri çok uyanıyor. Çoğu zaman 3 4 arası uyanıyor ve sabah 6 6buçukta ancak uyuyor tekrar. Önceden akşam 10da uyuyordu ama gündüz uykusu en fazla 1saatti. Şimdi 11 gibi uyutuyorum gündüz biraz daha fazla uyuyor artık ama gece yine aynı. Ve can alıcı noktaya geliyorum, bizim evimizde uyumuyor oğlum. Yani şöyle 1haftalığına annemlere gitmiştim başka şehire ve aynı şeyleri yedirip aynı saatlerde uyudu ama orda gece hiç uyanmadı. Sadece bir kere uyanıp mama içip uyudu hep. Hah düzeldi dedim ama eve geldim yine aynı. Bütün gecem onu sallamakla geçiyor annemlerde yer yatağında yatıyordu bu gece beşiğini alıp yer yatağı yaptım bunu deniyeceğim ama başka fikri olan var mı ve ya daha önce böyle bir şey yaşayan? Biraz uzun oldu ama umarım okursunuz. Şimdiden teşekkür ederim

Ekrana maruz birakiyor musunuz? Disari cikiyor mu, sosyallesecek alan sunuyor musunuz?

Ekrana maruz birakiyor musunuz? Disari cikiyor mu, sosyallesecek alan sunuyor musunuz?
İnanılma zor yemek yiyen bir oğlum var ve bu nedenle yemekleri televizyon izleyerek yediriyorum. Ama onun dışında gün içinde pek bakmaz ekrana. Hava güzel olunca dışarı çıkıyoruz ama malum bir türlü yaz gelmedi.

17 aylik bebegin ekrana hic bakmamasi gerekiyor. Nerdesini, bilmiyorum ama ben istanbulda 16 aylik oglumu kisin bile mont giydirip cikardim yagmur, firtina olmadikca. Disari cikaramadigim gun tek uyku, cikardigim gun iki uyku uyur. Bana kalirsa bebeginiz dort duvar arasinda bir parca yemek stresi, bir parca yalnizlik ve ekran maruziyeti sebebiyle uyku problemi yasiyor. Baska evde uyumasinin sebebi ev degil, ortam degisikligidir. Bi disari cikip hava almak, bir kac arkadasla bir araya gelip vakit gecirmek hangimize iyi gelmiyor ki?

Bunlar disinda bir sebep de elektro manyetik frekans maruziyeti olabilir. Yakininizda baz istasyonu, 5g baz istasyonu, evinizde fazlaca sinyal yayici cihazlar vs varsa uykusuna bunlar da cok etki eder.

Kesinlikle haklısınız bende çok çabalıyorum ekrana bakmasın diye ama günümüz çocuklarını uzak tutmak biraz zor oluyor işte. Dedillerinizi deniyeceğim ama. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…