Arkadaslar merhaba 4 gun once babamla kavga ettim ve ona kizdim uzerine hamile oldugumu ogrendim ve evlendim. Bugun 4. Gun ve esimin dolabini bosalttim esyalarimi koymak icin bir kagit buldum up uzun ve bantla birbirine baglanmisti. Sonrasinda esime attim annemler koymustur korunma duasidir dedi. Birine okuttum ve yazida soyle diyordu " bunu koyan kisinin istegi kabul olsun. Duvaksiz gelin oldun. Nefsine yenilsin. Adaminda isi gucu rast gitsin kaza bela gelmesin yaziyordu ve yuvarlak bir daire icinde arapca rakamlar yaziyordu. Biraz anlayan kisi bana bunun benim icin yapildgni esim ve benim ayrilmamiz ve evlenmememiz icin yapildgni soylefi ve esimde buyuye inanmadgni soyledi sacma falan diyor. Ailem yapmadi dedi direk ama ben ona ailen yapti dememistim. Zaten ailesi evlendgmizi henuz bilmiyor sehir disinda oldklari icin ama beni istemediklerini soylemislerdi. Evinedr kimse gelmiyor ust katta evi zaten evde degl eski esyalari duruyordu. Bana yardim edin lutfen bu buyuyu ailesinden baska kimse yapamaz babasi zaten en bastan beri karsiydi. Nasil ispatlarim nasl zitlasmadan bendrn uzaklasmadan halledebilirim bu isi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EVDE BIR KAGIT BULDUM
- Konu Sahibi Bety1092
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile bebek büyü büyü bozma evlilik gebelik hamile kayınpeder kaynana
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aa bilmiyordumKonunuz kapanır, bu konular yasak.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Malesed ama hayat iste insanlar icin malesef bunlari yasiyorumBuyulu muyulu konular yasak kardesim. Ama siz de 4 gunde neler yasamissiniz boyle. Nasil hizli bir hayatiniz var. Hamilesiniz diye niye apar topar evlendiniz? Ayrica hemen kimi bulup okuttunuz da oyle yazdigini anladiniz? Konunuz da hayatiniz gibi tuhaf.
Eğer doğruysa ailesi kendi birini seçip evlenmesin diye koydu zaar.
Atın gitsin.
Eklentiler
Oku , dua et Allah 'a sığın. Onun izni olmadan kimseye zarar veremezler.
Kafanı o kağıt parçasıyla karıştırma , kötü düşünceleri çağırma , Rabbimin koruması hertürlü büyüyü musibeti defedecektir emin ol.
Psikolojini bozma bunun için eşinle kötü olupta onların amacına ulaşmasına izin verme..
Git bir camii , imamııma ne yapacağını en iyi o bilir. O kağıdı koyanlar gibi bunu bozdurmam lazım deyipte , üfürükçülere gitmeyesin kardeşim.
İçini ferah tut...
Kafanı o kağıt parçasıyla karıştırma , kötü düşünceleri çağırma , Rabbimin koruması hertürlü büyüyü musibeti defedecektir emin ol.
Psikolojini bozma bunun için eşinle kötü olupta onların amacına ulaşmasına izin verme..
Git bir camii , imamııma ne yapacağını en iyi o bilir. O kağıdı koyanlar gibi bunu bozdurmam lazım deyipte , üfürükçülere gitmeyesin kardeşim.
İçini ferah tut...
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
- 723
Ufurukcuye gitmedim cok yakin bir tandgm var ona gittim oda zaten Allaha sigin tesbih namazi kil dedi. Ben medyuma falan gitmem zatenOku , dua et Allah 'a sığın. Onun izni olmadan kimseye zarar veremezler.
İçini ferah tut...
Eklentiler
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Ben kâğıtta bahsettiğiniz yazıları göremedim.
- 29 Eylül 2014
- 8.995
- 16.963
- 498