Arkadaslar merhaba 4 gun once babamla kavga ettim ve ona kizdim uzerine hamile oldugumu ogrendim ve evlendim. Bugun 4. Gun ve esimin dolabini bosalttim esyalarimi koymak icin bir kagit buldum up uzun ve bantla birbirine baglanmisti. Sonrasinda esime attim annemler koymustur korunma duasidir dedi. Birine okuttum ve yazida soyle diyordu " bunu koyan kisinin istegi kabul olsun. Duvaksiz gelin oldun. Nefsine yenilsin. Adaminda isi gucu rast gitsin kaza bela gelmesin yaziyordu ve yuvarlak bir daire icinde arapca rakamlar yaziyordu. Biraz anlayan kisi bana bunun benim icin yapildgni esim ve benim ayrilmamiz ve evlenmememiz icin yapildgni soylefi ve esimde buyuye inanmadgni soyledi sacma falan diyor. Ailem yapmadi dedi direk ama ben ona ailen yapti dememistim. Zaten ailesi evlendgmizi henuz bilmiyor sehir disinda oldklari icin ama beni istemediklerini soylemislerdi. Evinedr kimse gelmiyor ust katta evi zaten evde degl eski esyalari duruyordu. Bana yardim edin lutfen bu buyuyu ailesinden baska kimse yapamaz babasi zaten en bastan beri karsiydi. Nasil ispatlarim nasl zitlasmadan bendrn uzaklasmadan halledebilirim bu isi.