- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
Arkadaşlar ben 2 ay öncesi almıştım idrar testi evimde duruyordu kullanmadim bozulmuş mudur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim at bakalımArkadaşlar ben 2 ay öncesi almıştım idrar testi evimde duruyordu kullanmadim bozulmuş mudur?
TeşekkürlerAcilmadiği surece bozulmaz
Paketinde koruyucular oluyor.
2 aydan hicbirsey olmaz.
Resim at bakalım
Atamadım niye bilmiyorum yeni yükledim ben bu kadınlar kulübü uygulamasını resim.nasil atılıyor kiResim at bakalım
Atamadım niye bilmiyorum yeni yükledim ben bu kadınlar kulübü uygulamasını resim.nasil atılıyor ki
Mesaj yazdığın alanda gülen yüzün yanına tıkla ordan atılıyor canım
Yaptinmi canım sonucu merak ettim rabbim gonlune gore versin insallah
Yapmadım canim sabah yapim diyorum hani sabah idrarında daha net belli oluyormus ya ondan bide şimdi sonuca hazırda degilim çok korkuyorumYaptinmi canım sonucu merak ettim rabbim gonlune gore versin insallah
Haklisin Hadi hayırlısı olsunYapmadım canim sabah yapim diyorum hani sabah idrarında daha net belli oluyormus ya ondan bide şimdi sonuca hazırda degilim çok korkuyorum
Varsa çıkar çıkar inşallah hadi hayırlısıYapmadım canim sabah yapim diyorum hani sabah idrarında daha net belli oluyormus ya ondan bide şimdi sonuca hazırda degilim çok korkuyorum
Aynen canımVarsa çıkar çıkar inşallah hadi hayırlısı