- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
Hem fikirim üç yaşında yiğenim var korkuyorum açıkçasıBen ve esim kreslere guvenmiyoruz fazla.
Benimde bebegim 4 aylik. Ve okula gidicek yasina kadar calismicagim. Suan cok kucuk kreste birsey olsa veya birsey yapsalar. Anlatamaz soyliyemez bana.
Konusana kadar evdeyim yani.
Dunya cok kotu olmus. Kimseye guvenmiyorum
Kizlar kafam çok karisik, özellikle bebegini kreşe verip çalışan annelerin yorumlari, tecrübeleri varsa keşkeleri ya da iyikilerini duymak isterim ?
Kizim yakinda 6 aylik olacak,ben is imkani devlette cok fazla olan bir bölümden mezun 2 yıllık ev hanımiyim.Eşim devlette iyi bir kurumda uzman ve maaşi yüksek.Bana çalişma konusunda asla karışmadi, hep sen nasil mutlu olcaksan onu yap dedi ve diyor. Bir yandan o kadar üniversite okudum,zor sınavlarda uykusuz kaldim,boşuna miydi diyorum,bir yandan da bebeğimi krese verip calisma hayatina katilmayi sacma buluyorum,bu zamanlari bir daha geri gelmeyecek cunku..acayip ikilemdeyim,ileride calismadigim icin pisman olur muyum diyorum ya da iyiki evde kalip cocugumu(cocuklarimi) ben buyutmusum mu derim diyorum ?
Not: Kendime ait bir evim de var ,varlikli bir aileden geliyorum,su anda da o evin kirasini aliyorum eve bu sekilde de katkim var maddi olarak .
Soran olmuştur belki.Su an hamileyim. Bebegim dogmadan önce annemin oldugu sehre tayin istemeyi düşünüyorum. Çünkü calismk zorundayim. Çalışmazsam esim tek basina giderleri karsilayamaz. Bebegimi ise guvenip birakabilecegim tek kisi annem. Benim sizin gibi imkanim olsa calismaz bebegime bakardim. Kres ogretmeni olarak söylüyorum 4 yasina kadarda krese vermezdim
Cocuklarda okul fobisi olusuyor. Cok çabuk sıkılıyolar okuldan. Icine kapanik bireyler oluyolar. Robot gibi sabah okula gelip aksam gidiyolar.en onemlisi anne babayi evlwrini cok ozluyolar. Zaten 24 25 yasina kdar okula gidecekler bırakalım 3 4 yasina kadar aile yaninda olsunlar. Tabi bu imkani olan aileler için gecerli. Calisn ve bakici ya da kresten baska secenegi olmyn anneler mecburen birakiyolar cocuklari.Soran olmuştur belki.
Kreş öğretmeni olarak açıklar mısınız neden vermezdiniz artıları eksileri nelerdir
Ben de bunlari soylemeye gelmistim benim de bebegim 8 aylik kimseye guvenip de birakamam.ac degiliz sukur is beklesin biraz daha kafasindayim.İki yıllık ev hanımı iseniz Bebek 6 aylıkken mi çalışma aklınıza düştü
Bakın ben kadın çalışsın işi asla bırakma diyenlerdenim
kendim de 3,5 aylık bebeği bakıcıya bırakıp haftada 6 gün günde 11 saat ayrı kaldım
Lakin iki yıldır çalışmıyor iseniz bebeği büyütün biraz daha yani yazdıklarınızdan bu aşamada sizi bekleyen bir iş yok gibi anladık
Eğer doğum iznim bitiyor işe döneyim mi diyorsanız dönün ama iş arayıp yeni işe başlayayım diyorsanız en az bir yıl daha bekleyin
Ayni boyleyim. Ben de kreste kalmadim anneannem falan bakti sagolsun iyi de bakti ama annemi tercih ederdim o yuzden kendim bakiyorum cocuguma. Eve maddi bir katkim da yok.Ben ve esim kreslere guvenmiyoruz fazla.
Benimde bebegim 4 aylik. Ve okula gidicek yasina kadar calismicagim. Suan cok kucuk kreste birsey olsa veya birsey yapsalar. Anlatamaz soyliyemez bana.
Konusana kadar evdeyim yani.
Dunya cok kotu olmus. Kimseye guvenmiyorum
Kizlar kafam çok karisik, özellikle bebegini kreşe verip çalışan annelerin yorumlari, tecrübeleri varsa keşkeleri ya da iyikilerini duymak isterim ?
Kizim yakinda 6 aylik olacak,ben is imkani devlette cok fazla olan bir bölümden mezun 2 yıllık ev hanımiyim.Eşim devlette iyi bir kurumda uzman ve maaşi yüksek.Bana çalişma konusunda asla karışmadi, hep sen nasil mutlu olcaksan onu yap dedi ve diyor. Bir yandan o kadar üniversite okudum,zor sınavlarda uykusuz kaldim,boşuna miydi diyorum,bir yandan da bebeğimi krese verip calisma hayatina katilmayi sacma buluyorum,bu zamanlari bir daha geri gelmeyecek cunku..acayip ikilemdeyim,ileride calismadigim icin pisman olur muyum diyorum ya da iyiki evde kalip cocugumu(cocuklarimi) ben buyutmusum mu derim diyorum ?
Not: Kendime ait bir evim de var ,varlikli bir aileden geliyorum,su anda da o evin kirasini aliyorum eve bu sekilde de katkim var maddi olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?