Evde bebeğine bakmak mı, kreşe verip iş hayatına mi girmek ?

Yerinde olmak isteyen onlarca anne var ama bu his ve tercih meselesi. Ben çocuğumu o ayda bırakmam. Allah göstermesin, sınamasin. Ama hayır bırakmam.

Çalışmak da ancak beni manevi anlamda tatmin edecek, mutlu edecek ve çocuğuma evime ve kendime ayıracak zamani çok etkilemeyecek bı işte olabilir. Diyorum ya bu kişiden kişiye değişir. Ben iki üni mezunuyum. Biri açıköğretim ama o kadar okudum boşa mı gidecek anlasiyinda hiç olmadım.

Evet söyledikleriniz çok mantikli ama şöyle de bir durum var ; 2 sene sonra tekrar hamile kalmayi planliyorum nasipse, kardeşiyle arası 3-4 yaştan fazla olsun istemiyorum..hamileyken ne bileyim karda kışta işe gitmek çok yorucu geldi düşününce...bir yandan da kardeşinin de olmasini istedigim icin imkanlarimizi mümkün oldugunca yükseltmeliyiz kari-koca diyorum bi yandan da isten eve gel, yemek yap, sofrayi topla , saat oldu 8-9 artik neyse o yorgunlukla ben cocuklarimla mi ilgileneyim kendimi mi dinlendireyim eşimle mi ilgileneyim... kadinlarin hayati neden bu kadar zor...

Canım kızlarını kreşe verip çalışan bi anne olarak bebişini büyüt derim durumun da iyi bebişin ufak daha

bölümünüz nedir merak ettim ?

2 yaşından önce krese vermezdim
Zaten keyfi calisacaginizi söylüyorsunuz bence bekleyin

Siyaset bilimi ve uluslararasi iliskiler
85 ve üstü puan alabiliceksenız kpssye çalışın derım özel sektör önermem ama atanana kadar zaten bır sure gecıcektır atansanızda guvenlık soruşturması vs nerden baksanız 2 yıl var önunuzde ha deyıp atanamazsınız yada hemen işe başlıyamazsınız

2 yasa kadar krese vermeyin illaki calisacaksaniz bakici, mecbur degilseniz kendiniz bakin 1 2 sene calisma hayati bekleyebilir.

Hamile iken işe gitmek bebekli iken hele de bebeği kreşe bırakıp vs işe gitmekten kat be kat kolaydır

Bebeğim evimde bakıldı sırf süt sağmak bile ayrı bir meşakkatli

Oğlum 2 yaşında kreşe başladı kaldır giydir götür al vs vs

Keşke hep karnımda kalsa ben nereye gitsem o da gelse dediğim çok olmuştur

bu şartlarda çalışmasanız daha iyi.. bakıcı parası da vereceksiniz.
2 yıl zaten evdeymişsiniz, sizi arayıp ne zaman başlayacaksın diye sıkıştıran birileri, hali hazırda bekleyen bir işiniz yok.
anneniz olsa farklı düşünebilirdim ama bakıcı olayına yani sizin şartlarınızda biri için sıcak bakmıyorum..

Zaten hala beni emiyor, 3 aylikken falan bazen sütümü sağar biberonla verirdim artik biberondan da içmek istemiyor, kaynağından istiyor gerçi 2 hafta sonra ek gıdalarla tanişcak ama 2 yaşina kadar da bir yandan emsin de istiyorum, sağdigimi da icmiyor, calisiyor olsam emzirme durumu nasil olacak o da var..

katılıyorummmmm, kanguru gibi karnıma bağlayıp işe getirsem keşke

öbür türlüsü çok daha zor

sıkıntılı değilse hamilelikte çalışmak daha güzel, çünkü hareketli oluyosun herşeyin zamanlı, düzenli oluyor. işverenin insiyatifi de önemli bir de yol mesafesi evt.

Geçen sene 83 puan almistim kpss den..tekrar girerim belki,ohal'de olduğumuzdan cok haklisiniz alim cok fazla yok bu aralar ki ihrac ediliyor bir sürü kişi..

Geçen sene 83 puan almistim kpss den..tekrar girerim belki,ohal'de olduğumuzdan cok haklisiniz alim cok fazla yok bu aralar ki ihrac ediliyor bir sürü kişi..
85 puanda kalmış sizin bölüm tekrar çalışıp sınava giriceksınız sonra açıklanması sonra tercıhler atandıktan sonrada guvenlık soruşturması derken nerden baksanız dedıgım gıbı 2 yıl rahat var bence kpss ye hazırlanın bebegınızde büyümüş olur.

Su an hamileyim. Bebegim dogmadan önce annemin oldugu sehre tayin istemeyi düşünüyorum. Çünkü calismk zorundayim. Çalışmazsam esim tek basina giderleri karsilayamaz. Bebegimi ise guvenip birakabilecegim tek kisi annem. Benim sizin gibi imkanim olsa calismaz bebegime bakardim. Kres ogretmeni olarak söylüyorum 4 yasina kadarda krese vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…