saçınız kendi doğal rengi olsaydı herhangi bir açık sarı boya ile yapabilirsiniz derdim. ama saçınızı kahveye boyayacakmışsınız. o nedenle normal açık sarı boyalar pek etki etmez, oryal daha etkili olur. oryal kullanırken de çok dikkatli olmak gerekir saçı yakmamak için.
aynen bende katılıyorum ne kadar boyayla yapsanda en fazla bır ton kadar sac rengını kırabılır. palettenin yada kolestonun 5-6 ton açıcı kutu boyaları var sacını boyadıktan sonra ki ben hemen acıcı yapmanı onermem boyadan sonra sacına bakım yapa yapa bıkac hafta sonra yapmanı onerırım. acıcıyla uclarına yap zaten acıldıkca begendıgın renkte yıkarsın tabıı 1 saatı gecırme derım. bence kahve sacı bahsettıgım acıcılar cokda guzel karamel tonlarda acar dıye dusunuyorum. balyaj videolarını da ızle derim çok degişik yontemlerle evde yapabılecegın vıdeolar bulursun bosa kuafore para dökme derim
çok teşekkür ederim canımçok yardımcı oldu bu mesajın balyajı 1 hafta sonra filan yaparım diye düşünüyordum zaten. ama boyaları alırken yarın bütün malzemeleri alayım dedim.
kuaförlere ben de para dökmek istemiyorum. ha sonucun istediğim gibi olacağını bilsem canım yanmıycak ama hep hüsran hep hüsran.. daha önce kendim açtım simsiyah saçımı, daha önce hiç boyamamıştım hem de, gayet de memnun kaldım bakalım balyajı becerebilecek miyim :87:
benim gibi sarı delisi değilsen çok çok rahat tutar bence :) bende dil döke döke onca yer gezdim artık parasından da değilim yapabilecekseniz yanmayacaksa yıpranmayacaksa tonu tutucaksa neyse verıcem dedım yok doğal açıcıymıs suymus buymus saçımı mahfettı aylardır bakım yapıyorum bakım delisi oldum çıktım :) . dun yıne ombre vıdeoları ızledım youtube dan yaparsın bence. sonrasında selectıve nın keratın maskesını kullan derim saçı çok guzel toparlıyo, acıcı sonrasında fena bi bakım yapman gerek hele bıde sacın uzunsa aman diyim. yapınca paylaş resmini merak ettim
kizlar merhaba
siyaha donen saclarimi bu bir iki gun içinde fotograftaki renge dondurucem.
Eki Görüntüle 950387
daha once de konu acmistim gelen yorumlarda ve sordugum bir kac arkadasimdan aldigim cevap sacta hafif balyaj olduğuydu.
simdi sorum su, sacimi kendim acip kahveye boyadiktan sonra bu uclardaki bayaj islemi icin hangi boyalari alip nasil bir karisim yapmaliyim ?
balyajın nasıl yapılacagını bilmiyorum ama renge bayıldım!
fakat balyajı açıcıyla yapacakmışsın, dikkat et bazısı yok çig durabiliyor... yazmadan gitmek istemedim
istedigin renk bu ama diger konuda bu renge yakin palette in bi tonunu koydum link atmayi deniyim bi. balyaj evet acici ile oluyomusufak bi tutami kobay olarak kullanicim bibalyajın nasıl yapılacagını bilmiyorum ama renge bayıldım!
fakat balyajı açıcıyla yapacakmışsın, dikkat et bazısı yok çig durabiliyor... yazmadan gitmek istemedim
hani nerde bu hatun:26: nere gidiyosun daha karpuz kesecektikbal köpüğü yükledim sayfaya bi kere kullanmak nasip olacakmı yaaa tutturamıyolar rengi
istedigin renk bu ama diger konuda bu renge yakin palette in bi tonunu koydum link atmayi deniyim bi. balyaj evet acici ile oluyomusufak bi tutami kobay olarak kullanicim bibasarabilirsem tumune bi el atarim
o rengi aticam simdi. balkopugunu gordum bana gitmez ama sen kumralsan mutlaka dene kuzum cok tatli renkmis. benim gibi yuzune kalp koy yolla bakim sana renk onerisi yapalim
baktım canım renge kutuyada baktım ama kutudaki renk çikolata kahve gibi baya koyu bi renk senin istediğin renkle alakası hiç yok saçında koyu zaten onu yaparsan dahada koyu düşecek senin saçında benim fikrim. bide o rengin aralarada ışıltılar var düz bi renk değil o
hepsine bayıldım! senin guzeliginin yanında sacın rengine bakamıyoruzp
açıcıyla olana bakarak cikolata kahvenin ustune uyguladıgında dalgalanma olmaz mı ki?
akajulu olan hos ama bu son istedigin daha guzel bir renk.
gercek rengin bir harikaymıs... parlaklıgı falan. tam sana anlattıgım ozendigim renk bu. siyah boyayla boyle olmuyor.
Cidden bu ne güzellik yahu
poh poh perisi gibisiniz kizlar valla hepiniz cok tatlisiniz
Allah hepimize cirkin sansi versin insAllahhh
dur senin konuna gelicem birazdan planlar ne alemde merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?