Evde altınları saklamak için şifreli küçük çanta arıyorum bulamıyorum??

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Manisa
Arkadaşlar ben altınlarımı saklamak için şifreli kasa tarzında çanta arıyorum.internetten arattım ama pek bişey bulamadım..yani öyle bişey var mı bilmiyorum hiç görmedim ama illa ki vardır diye düşündüm.
bildiğim kadarıyla makyaj çantaları oluyo.makyözler falan kullanıyo.kilitli oluyo.bond çantaların daha küçüğü.
bileniniz var mı? öyle bişey var mı ve nerde bulabilirim?

canım benim hırsızlar için düşünüyosan çantayı onlara çözüm çokkk çantayıda kapıp giderler

bankaya at altında değil altınlar sen davetiye açmışsın çantayla adamların aramalarına gerek yok ki tek tek çantayı alıp kaçarlar bankadan bi kasa kirala yada altın hesabı falan aç bankaya at

Çelik kapıyı bile kolayca açan hırsızlar,
şifreli çantayımı açamayacaklar...
bencede en mantıklısı bankada kasaya koymak..

sanırım aradığın böyel bir şey ama bu ne işe yarar ki?? İnternette 50-60 TL hatta eminönünde çeyizcilerde dahada hesaplı bulabilirsin. Eğer değerli eşyalarınızı hırsılığa kaşrı koruma amaçlı alacaksanız gelen hırsız bunuda alır götürür çok zor değil. Ama kullandığınız takılarınızın muhafazası içinse olabilir.

bayadır bakamadım foruma kusura bakmayın cevaplayamadım.
aradığım bu tarz bişey ama çelik gibi istiyorum.bu basit bişeymiş.derisi çizilir.
hırsızlar tabi bunu da alır götürür..ben muhafaza etmek için istiyorum böyle bişeyi. tatile falan giderken iyi olur.herşey bi yerde
ben istanbulda yaşamıyorum..ama burda da çeyizcilere bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…