Evcil Hayvan besle kalbini koru

Benim daha önceki tekirim dana gibi haliyle cork cork parmağımı emerek uyuyordu. Hayatımda görmedim öyle kedi :KK53:

Ben o mincirma,kucaga alma,oksama ihtiyacimi benim sokak tayfasiyla gideriyorum.Bi hurrem var.Tam hurrem :) Apartman cevresinde besledigimiz alan civarinda degil kedi barindirmak adim attirmiyor.Onu aliyorum kucagima seviyorum.Eve gelince yine bizimkiyle survivor :)

Benim kız da olta ya da lazerle dili dışarı çıkana kadar oynatmazsam bana huzur vermez sürekli ısırır, pati vurur. Ama oynatıp yorunca pımbık gibi olur, gelip elimi, yüzümü, kolumu, bacağımı yalar, mırlar benimle birlikte yatar. Özledim namıssızı.

benimki oyuncak gibidir. severim bir şey yapmış. mıncıklarım yapmaz. yatarken illa patisini tutturur . öyle uyuruz. ve mutlaka yüzünü bana değdirir. döner yine değdirir taa ama lokum artık uyumam lazım diye ben isyan edene kadar.)

Bende 2 kedi var birde köpek var başedemiyorum valla :KK48: Hele köpeğim daha cok döküyor
Köpekleride traş ediyorlar canım yaz geldi hem rahatlar hemde çıkan tüyler daha güzel oluyor :KK54: en iyisi sen hepsini traş ettir bak nasıl bir kolaylık böyle mıncıra mıncıra koyun koyuna uyursun :KK60:

Köpekleride traş ediyorlar canım yaz geldi hem rahatlar hemde çıkan tüyler daha güzel oluyor :KK54: en iyisi sen hepsini traş ettir bak nasıl bir kolaylık böyle mıncıra mıncıra koyun koyuna uyursun :KK60:

Köpeğimi tıraş ettirmemi önermedi veterinerimiz benimki golden. 2 katman tüyü varmış ve onu hem soğuktan hem sıcaktan koruyormuş tüyleri. Yazın güneşten derisi zarar görür dedi. Bende furminatör ve tarakla geziyorum evde her fırsatta tarıyorum :KK48:

Oy evcilim olsunda tüyüne müyüne razıyım, bizde hergün süpürüp siliyoruz ama değiyor yahu:KK68:
O benim kuzum, bebeğim, aşkımmm:KK200:
Zaten çok sevgi kelebeği bir köpüş, bizi de iyice sevgi kelebeği yaptı, iyi ki var minik papişim:KK36:

Su an kizim regl doneminde oldugu icin asiri tuy dokuyor :) gecici bir durummus. Regli bitince o da azalacak dedi veteriner. Her gun temizlik yapiyorum valla :)
Bizde yeni atlattık o dönemi ve evet aşırı tüy döktü bizimki de ama zaten sahiplendiğimizden beri hergün evi süpürmeye başladığımızdan çokta sıkıntı etmedik, sevince insanın gözü görmüyor tüy müy:-)

Bizde yeni atlattık o dönemi ve evet aşırı tüy döktü bizimki de ama zaten sahiplendiğimizden beri hergün evi süpürmeye başladığımızdan çokta sıkıntı etmedik, sevince insanın gözü görmüyor tüy müy:-)
Aynen oyle abla. Bebegim gibi bakiyorum valla cok sansli kerata :p

Bizim öyle sorunumuz olmuyor teyzesi sene 2 sefer traş ediliyor kızım :KK68: şu andada kucağımda yalanmakla meşkul be sıfıra yakın tüy sorunu :KK73: avatarımda kendisi :KK74:

Ne kadar zamanda uzuyor tüyleri kedinin? Bir de rahat hissediyorlar mı kendilerini yalanmaya devam ediyor mu tüysüzken de?

Bizimkiler alışkın hiç değişiklik hissetmiyorlar :KK49: tabi temizlik aynen devam sürekli yalanıyorlar :KK53: 3 4 ayı buluyor uzaması

Ay traş ettiriyim ben de kızımı o zaman yaa çok tüy döküyor yavrım. Kafasıyla kuyruğunda bir top kalsın tipine bakar gülerim sıpanın :)

X