Merhaba herkese. bu saatte uykumu kaçırdı bu durum. Ev yaptırıyoruz çatı katla birlikte toplam 3 kat. Ara katta kendimiz oturacağız. Şuan tuğla örülüyor. Allah nasip ederse ömürlük olsun dedik her şeyin iyisine el attık ama inşaat ortaya çıktıkça bir sürü hata görüyoruz moralim bozuluyor. Güya şehrin sayılı mimarlarından birine çizim yaptırdık ama mutfagim cok kullanişsiz olmuş. Çizim ve belediyeye başvuru sürecinde kızım 1-2 yaslarindaydi ve oğluma hamileydim yani çok araştırma ve ilgilenme fırsatım zamanım olmadı. ki bu durumlarima rağmen yine de ev yapımıyla ilgili cogu şeye bakmaya, anlamaya öğrenmeye çalıştım ama ilk inşaat işimiz tecrübem de hiç yoktu bazi noktaları kaçırmışım haliyle. inanin evi yıkıp yeniden yapasim var o dereceyim. Ha tabi ki bunu yapamam param yok, ki o kadar masrafi çöpe de atamayız. Mutfak en önemsediğim alandı kilerle birlikte 23 m2 (bence baya büyük bir alan)ama L mutfak yapamıyoruz cephe mutfak oluyor o da bana yeterli gelmiyor dolabım az oluyor. Bir tarafta kiler, bir tarafta pencere, bir tarafta da balkon kapısı var haliyle L olamıyor.Diğer alanlarda da beni rahatsiz eden gözüme çarpan başka hatalar da var sizce nasıl bir çözüm üretmeliyim? Kafamı takmadan olanla olduğu şekilde yola devam mı etmeliyim yoksa bazı hataları kurtarabilir miyiz?