Haklıısın yalnız zor olurÇocuklar iyi şükür :)
Diş buğdayı yapmıyorum, yapmak isterdim. Burda kiminle yapayım ki :)
İstanbul a gidecektim, koronavirüs bizi de vurdu![]()

En iyisi evde kalmak yola çıkmak riskli olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklıısın yalnız zor olurÇocuklar iyi şükür :)
SöylemeyeyimTuzlu mu yoksa![]()
Öyle valla, herşeyden korkar olduk. Bi yere gitmek istemiyorum çocuklarlaHaklıısın yalnız zor olur
En iyisi evde kalmak yola çıkmak riskli olur![]()
Hatıra fotoğrafı çekÇocuklar iyi şükür :)
Tatlı olursa sonuncu olması zor çünkü. Çok açık verdinSöylemeyeyim![]()
Evet, bu olabilir.Hatıra fotoğrafı çek![]()
ben çekmiştimEvet, bu olabilir.![]()
Hepsi hatıra kalıyor işte :)ben çekmiştim![]()
Evet ben birde balık hafizaliyim ordan hatırlıyorum neyi ne Zaman yaptığınıHepsi hatıra kalıyor işte :)
Haklısın canım psikolojimiz bozulduÖyle valla, herşeyden korkar olduk. Bi yere gitmek istemiyorum çocuklarla![]()
Gelince görelimTatlı olursa sonuncu olması zor çünkü. Çok açık verdin![]()
Virüs mutasyona uğramışHaklısın canım psikolojimiz bozuldu![]()
Rabbim dermensız dert vermesin canım nasibimiz ne ise onu görüyoruzVirüs mutasyona uğramış![]()
İyiyim sizler nasilsiniz alismisim bir aydir surekli tarif gelmesine simdi yavasladi ya garip oldu :)
Normale dönünce herkes dağıldı ne de olsa zaman var diye bakılıyor:)İyiyim sizler nasilsiniz alismisim bir aydir surekli tarif gelmesine simdi yavasladi ya garip oldu :)
Aynen ben aslinda yaparimda sonra keske soyle resim cekseydim boyle yapsaydim diye yuz kere dusunucegimi bildigim icin yapmiyorum kendimi tutabildigim kadar tutucam :))Normale dönünce herkes dağıldı ne de olsa zaman var diye bakılıyor:)
Öyle tabiki.Rabbim dermensız dert vermesin canım nasibimiz ne ise onu görüyoruz![]()
Ayt ye de niyetlen,en az mühendislik tutturmazsan eloş değilimÜniversite okuyacağım kazanırsam:)