Haklıısın yalnız zor olurÇocuklar iyi şükür :)
Diş buğdayı yapmıyorum, yapmak isterdim. Burda kiminle yapayım ki :)
İstanbul a gidecektim, koronavirüs bizi de vurdu
En iyisi evde kalmak yola çıkmak riskli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklıısın yalnız zor olurÇocuklar iyi şükür :)
SöylemeyeyimTuzlu mu yoksa
Öyle valla, herşeyden korkar olduk. Bi yere gitmek istemiyorum çocuklarlaHaklıısın yalnız zor olur
En iyisi evde kalmak yola çıkmak riskli olur
Hatıra fotoğrafı çekÇocuklar iyi şükür :)
Tatlı olursa sonuncu olması zor çünkü. Çok açık verdinSöylemeyeyim
Evet, bu olabilir.Hatıra fotoğrafı çek
ben çekmiştimEvet, bu olabilir.
Hepsi hatıra kalıyor işte :)ben çekmiştim
Evet ben birde balık hafizaliyim ordan hatırlıyorum neyi ne Zaman yaptığınıHepsi hatıra kalıyor işte :)
Haklısın canım psikolojimiz bozulduÖyle valla, herşeyden korkar olduk. Bi yere gitmek istemiyorum çocuklarla
Gelince görelimTatlı olursa sonuncu olması zor çünkü. Çok açık verdin
Virüs mutasyona uğramışHaklısın canım psikolojimiz bozuldu
Rabbim dermensız dert vermesin canım nasibimiz ne ise onu görüyoruzVirüs mutasyona uğramış
İyiyim sizler nasilsiniz alismisim bir aydir surekli tarif gelmesine simdi yavasladi ya garip oldu :)Dahliadivin nasılsın canım
Normale dönünce herkes dağıldı ne de olsa zaman var diye bakılıyor:)İyiyim sizler nasilsiniz alismisim bir aydir surekli tarif gelmesine simdi yavasladi ya garip oldu :)
Aynen ben aslinda yaparimda sonra keske soyle resim cekseydim boyle yapsaydim diye yuz kere dusunucegimi bildigim icin yapmiyorum kendimi tutabildigim kadar tutucam :))Normale dönünce herkes dağıldı ne de olsa zaman var diye bakılıyor:)
Öyle tabiki.Rabbim dermensız dert vermesin canım nasibimiz ne ise onu görüyoruz
Ayt ye de niyetlen,en az mühendislik tutturmazsan eloş değilimÜniversite okuyacağım kazanırsam:)