- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Ayy Allah korusun yaAynen öyle canım
Abimde mecburen gidiyor.Oysa ona izin verilmesi gerekiyordu.2 defa kanser geçirdi:/Riskli grupta...Ama izin yokmuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah korusun yaAynen öyle canım
Abimde mecburen gidiyor.Oysa ona izin verilmesi gerekiyordu.2 defa kanser geçirdi:/Riskli grupta...Ama izin yokmuş...
Öyle canım:/Ayy Allah korusun ya
Böyle giderse ben de öyle yapıcamBen aldım netten dip boyayacağım zaten bakalım canım ne zaman isterse artık :)
Kuzum benim
Hiç biyimiyimci biyi dirdi ilmiyirHiç boyamayinca boya derdi de olmuyor
Hiç biyimiyimci biyi dirdi ilmiyir
Ayağını denk al bak ona göreUyumuştur o civciv şimdi
Sabah inşallah
Eşime sordum bilmedi
Ay sakın kullanma onu atBenim henüz beyazım yok ama boyamak için 1.5 yıl önce boya aldım duruyorBozulmadıysa bu sıra boyayayım diyorum:)
Bir türlü fırsat olmadı bekliyor:)Ay sakın kullanma onu at
Aynen öyle canım
Benimde beyazlar mübarek fışkırıyor yaşlı da değilim aslı nda neden böyle bilmemBenim henüz beyazım yok ama boyamak için 1.5 yıl önce boya aldım duruyorBozulmadıysa bu sıra boyayayım diyorum:)
At canım.kimyasal bişey sonuçta ve temas ettiği tüp metal.allah korusunBir türlü fırsat olmadı bekliyor:)
Atayım en iyisi
Doktor canım sağlık çalışanlarına izinler kapatılmış
Nasıl izin yok
Allah'a emanet olsun, olsunlar
Genetik canım:)Benimde beyazlar mübarek fışkırıyor yaşlı da değilim aslı nda neden böyle bilmem
Aynen olabilir:)At canım.kimyasal bişey sonuçta ve temas ettiği tüp metal.allah korusun