- 2 Aralık 2015
- 31.456
- 104.974
Kaç sayfa yazışmışsınız,kimbilir ne dedikodular sohbetler döndüValla bugünkü sohbetin tadı damağımda kalacak her gün böyle olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç sayfa yazışmışsınız,kimbilir ne dedikodular sohbetler döndüValla bugünkü sohbetin tadı damağımda kalacak her gün böyle olsun inşallah
Geçen minik anlanmak yazdı ya :)Ben bilmiyorum
Bugün çoştuk ve çok eğlendik kaçırdınKaç sayfa yazışmışsınız,kimbilir ne dedikodular sohbetler döndü
Heh işte seme gibi geziyodum
seme
HALK AĞZINDAN
sıfat
- ahmak, alık, aptal, sersem.
Tamam,cepte
seme
HALK AĞZINDAN
sıfat
- ahmak, alık, aptal, sersem.
Ben biliyom ,özellikle uyku semesiAynen ben de seme gibi geziyodum iyi geldi
(Seme ne demek biliyo musun )
Benim eşimde bu tür kelimeler çok kullanır:)Ben bilmiyorum yine ne dedin derimGeçen minik anlanmak yazdı ya :)
Bizim yörenin değişil lafları var.biz doğma büyüme kullandığımız için herkes biliyor sanardım.
Seme de saf gibi,alık alık bişey demek
Bi de kovalak var ki biz çok kullanıyoruz başka bilen yok
Olur öyle arada,bana da oluyorHeh işte seme gibi geziyodum
Nerdesin senKaç sayfa yazışmışsınız,kimbilir ne dedikodular sohbetler döndü
Biz ikimiz de doğma büyüme kökten buralıyız,dakkada anlıyoruzBenim eşimde bu tür kelimeler çok kullanır:)Ben bilmiyorum yine ne dedin derim
Yabancı dil gibi geldi bana resmenGeçen minik anlanmak yazdı ya :)
Bizim yörenin değişil lafları var.biz doğma büyüme kullandığımız için herkes biliyor sanardım.
Seme de saf gibi,alık alık bişey demek
Bi de kovalak var ki biz çok kullanıyoruz başka bilen yok
Baloncuk bak bu da yaşlıBen biliyom ,özellikle uyku semesi
Benim ailem merkezli yıllar önce dedelerimiz merkeze yerleşmiş:)Ondan ağız ve şive bilgim yok:)Eşimin ailesinin hala bağlantısı var ondan onlarda farklı kelimeler,farklı ağızlar ve şive var:)Biz ikimiz de doğma büyüme kökten buralıyız,dakkada anlıyoruz
Kovalak da kendini beğenmiş,sahip olduklarıyla hava atana denir burdaYabancı dil gibi geldi bana resmen
Herifim evde,yemek çay faslı derken,ha bir de akşam 1 saat uyumuşum o arada olabilir yazışmanızNerdesin sen
O tarafa gelirsem aklımda bulunsunKovalak da kendini beğenmiş,sahip olduklarıyla hava atana denir burda
Ama bi de böyle dolu dolu söylicen
KovalaKK diye
Uyuyan uyuyanaHerifim evde,yemek çay faslı derken,ha bir de akşam 1 saat uyumuşum o arada olabilir yazışmanız
Geçen Ramazan tövbe ettim yaYalan mı
Siz Elalis ile uyku keyfi yapıyorsunuz .Bu yaşınızla mı alakalıHerifim evde,yemek çay faslı derken,ha bir de akşam 1 saat uyumuşum o arada olabilir yazışmanız
Uyuyan dev uyanmıştır dedimGeçen Ramazan tövbe ettim ya