En iyisi gidip bi milyoncudan teklemelerden tabak bardak biseyler alayum da ondan sonra insallahBiz direkt tabaga koymadan, kesme tahtasinda cekiyoruz yakinda firinda piserken cekip sunum yapicaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi gidip bi milyoncudan teklemelerden tabak bardak biseyler alayum da ondan sonra insallahBiz direkt tabaga koymadan, kesme tahtasinda cekiyoruz yakinda firinda piserken cekip sunum yapicaz
Para lazım olunca aramam merak etme
Ben 4 saat sonunda beynim uyuşuyor, hıhılsr normal yaniMuhabbetinde hoş değilmiş ne buluyorsa
Benim bir komşu var onu dinliyormuş gibi yaparken kendi dertlerimi düşünüyorum arada dinliyorumO buluyor Kendimi rüzgarına bırakıyorum,hıhı,evet,haha diyorum
Ben 4 saat sonunda beynim uyuşuyor, hıhılsr normal yani
Kim bilebilirki belki vardirKK da tanıdık mı var:)
İlk 5 dakika çok önemliUuuuuyyyfff safalar nasıl ilerlemiş vay canına
Yarışmada tarifleri kaparkende böyletse yandm ben yarışmayı bilene kdar tarif kalmaz
Tabi ki bebeğim ne zannettinSaniyesine yazmazsan tarif bulamazsınUuuuuyyyfff safalar nasıl ilerlemiş vay canına
Yarışmada tarifleri kaparkende böyletse yandm ben yarışmayı bilene kdar tarif kalmaz
Allahtan gelene dur diyebilsemO kadar tatlı olma şekerim ya
6 desem kalkıp oturacak yatağaAkıllı kadn
İlk 5 dakika çok önemli
Abla sen vıp köşesinden bir adet bana ayırsanTabi ki bebeğim ne zannettinSaniyesine yazmazsan tarif bulamazsın
Tatlım yaş kaçYaaaaa yinemi gol
Sen de az değilsin haaBenim bir komşu var onu dinliyormuş gibi yaparken kendi dertlerimi düşünüyorum arada dinliyorum
Bazen bişey anlatırken geçen anlattım ya sana diyor tabi anlamıyorum
Ya bende kafamı kaldı unuttum diyorum ilgimi çektiyse yine anlatıyor
Yavrucak nereye düştü bi bilseBurada gol atman kolay değil
Bende baktığım halde bilmiyorim etkendir diyorum ama benimki net saat istiyor bende depreme uyandım bekleidm kaç şiddetin de olmuş öğreneyim diye geri yatarken sordu6 desem kalkıp oturacak yatağa
Naptın,neden yatmadın bık bık :)
31 ablaTatlım yaş kaç