- 24 Eylül 2018
- 98.622
- 295.233
- 698
4mü2tane kaldi4tane yemişim
![]()
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4mü2tane kaldi4tane yemişim
![]()
Bu yoklukta yapılacak ş ey değil ahretliğim uzak durAlıp söndürürdümSen de bana kizardinn
![]()
Kesin yememistirAilesine yaptı,o yemiyor![]()
Tamam sessizce bı köşede yirimmOrtak çıkarma başımıza ye işte![]()
Haklisin vallaBu yoklukta yapılacak ş ey değil ahretliğim uzak dur![]()
![]()
![]()
Şöyle söyliyeyim benden daha iştahlıNevreste etiketledi okudum yazamadim yogundum kankacim
Takimda listede olmayincs istedigini yiyor anladigim kadariyla![]()
Ben inandım,sen de inanKesin yememistir![]()
Ne zaman cola icmisim çay içiyorum ben çayKankacım durmadan yiyor cipsi idi kola idi çikolata idi
Inanalim o zaman dicem de bir alintida 4 tane yedim demisBen inandım,sen de inan![]()
Anlassaydik keşke yazmadanAilesine yaptı,o yemiyor![]()
Aslinda tesadufen geldim borekleri görünce yazmadan gidemedimAnlassaydik keşke yazmadan![]()
Bir sinyal çaktım,görmedinAnlassaydik keşke yazmadan![]()
Şaka o,seni deniyorInanalim o zaman dicem de bir alintida 4 tane yedim demis![]()
Psikolojim elvermiyor,az önce 70.6 çıktımVirus varken neden gelmiyorsun ki virusu beklersek sisko olacagiz![]()
Gel gel psikolojik destek saglarizPsikolojim elvermiyor,az önce 70.6 çıktım![]()
Kolayı ben eklemiş olabilirimNe zaman cola icmisim çay içiyorum ben çay![]()
Birtane tadina baktım 2 tane yemekle yemiştim çay icerkende yemiş bulundum
Börek karantinası geliyor çabuk olTamam sessizce bı köşede yirimm![]()
Çok büyük değilmiş zaten ,hem şu virus bir gitsin,yürüyüşle verirsin hepsiniBirtane tadina baktım 2 tane yemekle yemiştim çay icerkende yemiş bulundum![]()