- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
50 ye gelemedim bı sınır belirlemistim garibanlik işte ne edersin
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 ye gelemedim bı sınır belirlemistim garibanlik işte ne edersin
Ikinci bildirimden sonra belki değişir:))50 ye gelemedim bı sınır belirlemistim garibanlik işte ne edersin![]()
Şükür balim kızla kavga dövüş idare ediyoz evde can sıkıntısı nasıl olayım ,sen napiyon nasılsın findigimBlue_Peri kuzuu nasılsın
BelkimmmIkinci bildirimden sonra belki değişir:))
Sağol canım ev sıcak dışarı çıkamıyoruz:)Aman dikkat edin kendinize üşütmeyin canım
Yok canım benzer:)Antepten daha mı sert havası canım?
Anladım canım:)Yok canım benzer:)
Tabii,niye olmasınBelkimmm![]()
Bu yıl normal olan birşey var mı ki bakalım hayırlısı belki yaza herşey düzelir inşallah canım :)Sağol canım ev sıcak dışarı çıkamıyoruz:)
Bu yıl sebze ve meyve sıkıntılı olacak:)
Pahalı bir yıl bizi bekliyor:)
Valla bizde çocuklarla aynı canım :)Şükür balim kızla kavga dövüş idare ediyoz evde can sıkıntısı nasıl olayım ,sen napiyon nasılsın findigim![]()
Yaza ulaşan şanslı azınlıktan oluruz insallahBu yıl normal olan birşey var mı ki bakalım hayırlısı belki yaza herşey düzelir inşallah canım :)
Hep iyi ol balim insallah bian önce biter bu kabussssValla bizde çocuklarla aynı canım :)
İyiyiz çok şükür![]()
AmiiinYaza ulaşan şanslı azınlıktan oluruz insallah![]()
Ödümü patlatma kız
Gözüm korktu iyice :/Amiiin☹
Vaka ve ölü sayısı hergun katlıyorGözüm korktu iyice :/
Olacak olacak, güneş gülümsediğinde, kuşlar gülümseyerek geri gelirmiş güzel günler de gelecekYaza ulaşan şanslı azınlıktan oluruz insallah![]()