Aynen 2-3 kişilik limit varPatron hariç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 2-3 kişilik limit varPatron hariç
İste tabii,oğlan anasısınİsterim tabi ki
Patrongiller familyası diyelimAynen 2-3 kişilik limit var
Ben bazen video açıyorum,izlerken uyuyorum,bir uyanıyorum,video devamkeValla telefon elimde müzik dinlerken kulaklıkla gitmişim bir anda
O da oluyor ben öyle bir kere bir dizinin finaline gelmişimBen bazen video açıyorum,izlerken uyuyorum,bir uyanıyorum,video devamke
Şimdi bilezik,beşi bir yerde falanda istenmezİste tabii,oğlan anasısın
Canım nasılsınO da oluyor ben öyle bir kere bir dizinin finaline gelmişim
Ağırlığınca altın iste,ama 3 katı ağırlığıncaŞimdi bilezik,beşi bir yerde falanda istenmez
Bir de etrafa çaktırmıyorum, o uyuyan başkasıO da oluyor ben öyle bir kere bir dizinin finaline gelmişim
Kazen den sonra acaba mi acabao da yönetici soyundan sonuçtaEvet canım videosu bile var:)
Yok katılmazErkek yasak:)
Evet keramika sağol canım:)
Oğlum çok zayıf zaten 30 kilo bile değil:)Ağırlığınca altın iste,ama 3 katı ağırlığınca
Şükür diyeyim canım sen nasılsınCanım nasılsın
Tenceredeki son dolmayi da gömdüm simdi rahatım kahve icicem,bakkala gittim sufi türk kalmamış 10ar tane aliyorlar dedi bakkalciNe yedin be anlatsana
Havasından çekilmez benimkininYani katılması bile onun için ayrı hava olur:)Kazen den sonra acaba mi acabao da yönetici soyundan sonuçta
Ben 6.sinifta 30 kilo idim sonrasını hatırlamıyorum:)Oğlum çok zayıf zaten 30 kilo bile değil:)
İyiyim canım çok şükürŞükür diyeyim canım sen nasılsın
Ben de çok zayıftım:)Bizim aile böyle küçükken hep zayıf ve minik:)Ben 6.sinifta 30 kilo idim sonrasını hatırlamıyorum:)
Zaten fasulyesin bir kere ona yaptir katilan herkes onay verirse hevesini alsin yavrum yarışma heyecanı görürHavasından çekilmez benimkininYani katılması bile onun için ayrı hava olur:)
Ooh afiyet olsun bende uykudan kalktım içim kazındı ıspanak koydum bşrazTenceredeki son dolmayi da gömdüm simdi rahatım kahve icicem,bakkala gittim sufi türk kalmamış 10ar tane aliyorlar dedi bakkalci