- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Oda değilse du bakam senin bana yazdığın mjaOnu kurbanin oldugu ay yaparız etden önce
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda değilse du bakam senin bana yazdığın mjaOnu kurbanin oldugu ay yaparız etden önce
Daha da tam karantina başlamadıBende 70 i gördüm karantinada![]()
Ben desen kitabı baktıydım şimdi hep o çıkıyorReklamlarda sürekli cımbız, bakım ürünleri çıkıyor,subliminal mesaj galiba![]()
Belki diyet yemekleri yapacağızAhahahah diyet kek kaç tane çıkar acaba tarif olarak yada makarna![]()
![]()
Diğerinin son günüTamam tamam bulcam şimdi ama bu topikte değil diğerindeydi demi o![]()
Benim lafımı bana satma1nisanda söylerim![]()
Aklım mutfakta sürekliValla sorma bfende sürekli bir şeyler yiyorum![]()
Flo,koton ,gratis,watsons,fix reklamlarım.Ben desen kitabı baktıydım şimdi hep o çıkıyor
Aynı yemin ederim yarım saat de bir turluyorumAklım mutfakta sürekli![]()
Benim lafımı bana satma![]()
Antepli Barbi diyolla sağdakineBu benim![]()
Zayıfı benBu benim![]()
Çekirdek cips puding Halley sadece bu akşam yediklerim bir paket daha cips vardi aklım onda şu anAynı yemin ederim yarım saat de bir turluyorum![]()
Demek oralara bakındım seni seniFlo,koton ,gratis,watsons,fix reklamlarım.![]()
Bende en son kremalı bisküvi yedim dur çekirdek vardı bende yiyeyimÇekirdek cips puding Halley sadece bu akşam yediklerim bir paket daha cips vardi aklım onda şu an![]()
Bizim için öyle evdeyiz hep çöp atmaya Bir de köşedeki bakkala gidiyoruzDaha da tam karantina başlamadı![]()
En çok bana çıkması lazım halbukiDemek oralara bakındım seni seni
Bende bir ara hep pişman çok pişman vardı gitti neysekianladı ne kadar pişman olduğumu zaar
Demek ki benim kadar değilsin ahretliğimEn çok bana çıkması lazım halbuki![]()