- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.369
- 698
Geldim şükür :))Efendim ?
Canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Merak ve heyecanla bekliyorum. Allah yardımcın olsun.Sabah gidiyorum canım. Hayırlı sonuç olur insallah
30- 40 günde çözülecek gibi değil canım...virüs yayıldıkça yayilasi geliyor sanki30 Nisan'da açılır mı dersiniz:)
Iy aksamlar canım sen nasilisn iyiyim Allah razı olsun artik buralardayimCanım sen nerelerdesin:)
Tamam inş fırsat bulurum bu seferSonraki kategoriye bekleriz oda kolay olacak:)
Rastlasamadik :)Geldim şükür :))
Çok sağol canım, âminCanım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Merak ve heyecanla bekliyorum. Allah yardımcın olsun.
İnşallah minikom,dua et bana
Gecmis olsun hayirdir kotu birsey yok ya insallahİnşallah minikom,dua et bana
Ederim tabi kiİnşallah minikom,dua et bana
Sağol canımEderim tabi kihakkında hayırlısı olsun canım insallah
Dikkat et yollarda otobüsle falan gideceksen aman diyim yanına kolonya almayı unutmaSağol canımRandevu 11 gibi ama erken çıkacağız,erken varalım hem,hem de yol uzun diye
Hastane randevum var ,ameliyat olmam gerek. Gün alabileyim diye dua ediyoruz,ertelemesin diye :)Gecmis olsun hayirdir kotu birsey yok ya insallah
Gün içinde denk geliriz inşallah
Himm insallah hakkinizda hayirlisi olsun acilse alinir insalalhHastane randevum var ,ameliyat olmam gerek. Gün alabileyim diye dua ediyoruz,ertelemesin diye :)
Maske,eldiven hazır bakalım.Dikkat et yollarda otobüsle falan gideceksen aman diyim yanına kolonya almayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?