En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Bundan sonra doğu o zaman:)
Bizim bitti sayılır:)Eşim olsa bu yıl emekliliği doluyor:)Memlekete geldik sonunda:)
ay ne guzell ya;( esim aalinda uzmanlik kazanmisti tam egitim yeri gelecekken vazgecirdim dayanamzdim ikinviye hamileydim sonra cok sukur memur oldu

Ben çok yorgunum , cuma cumartesi ablamdaydim evini topladık pazar taşıdık evini, her yanım tutulmuş ağrılar içindeyim buralarda dolaşıyorum simdilik, sen ne yapıyorsun
nana s eni tanifim taniyali hep temizlik yapion

O zaman başka doktora gideceksin tabi şimdi değil:)
Valla herkes ona iyi diyor diye gidiyorum her gittiğimde kulak testlerine giriyorum

Ben anladım çözdüm işi benim burundaki problem geçmediği sürece kulak da geçmeye çek

Ama adamın işine karışmak istemiyorum

Sürekli kulaklarımda ses var su var diyorum testlere bakıyor evet haklısın diyor ama verdiği ilaçlar iyileşme olmuyor tekrar ediyor ..

En son gittiğimde geçmişime baktılar biraz veryansın ettim geçmiyor etmiyor diye yine geçmedi

Ben çok yorgunum , cuma cumartesi ablamdaydim evini topladık pazar taşıdık evini, her yanım tutulmuş ağrılar içindeyim buralarda dolaşıyorum simdilik, sen ne yapıyorsun
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun zor işler

ay ne guzell ya;( esim aalinda uzmanlik kazanmisti tam egitim yeri gelecekken vazgecirdim dayanamzdim ikinviye hamileydim sonra cok sukur memur oldu
Çok şükür canım :)Allah'a emanet olsun:)

Bekçi bu gece de o bolgedeymis biraz dinleneyim diyor dedim vallahi arar ihbar ederim yurtdışından geldi diye

Allah kolaylık versin Nana'm

Bekçi bu gece de o bolgedeymis biraz dinleneyim diyor dedim vallahi arar ihbar ederim yurtdışından geldi diye
Hayır bekçi ise bekçiliğini yapsın o yüzden bile olsa ihbar edebilirsin görev başında değil diye

O kadar maaş alıyor hakkını versin

Hayır bekçi ise bekçiliğini yapsın o yüzden bile olsa ihbar edebilirsin görev başında değil diye

O kadar maaş alıyor hakkını versin
Bende öyle dedim hastaysa gitsin rapor alsın izin alsın evinde yatsın

bizde de aynı durum gıda,eczane ve hastaneler hariç her yer kapalı canım

Yok artık dedim ama ben eşime çıkar dedim dinletemedim
Allah her kesin yardımçısı olsun cocuklarmizi korusun bizdee ölen simdilik 1kisi ama vaka 76 olmus hizli yayliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…