ay ne guzell ya;( esim aalinda uzmanlik kazanmisti tam egitim yeri gelecekken vazgecirdim dayanamzdim ikinviye hamileydim sonra cok sukur memur olduBundan sonra doğu o zaman:)
Bizim bitti sayılır:)Eşim olsa bu yıl emekliliği doluyor:)Memlekete geldik sonunda:)
nana s eni tanifim taniyali hep temizlik yapionBen çok yorgunum , cuma cumartesi ablamdaydim evini topladık pazar taşıdık evini, her yanım tutulmuş ağrılar içindeyimburalarda dolaşıyorum simdilik, sen ne yapıyorsun
Valla herkes ona iyi diyor diye gidiyorum her gittiğimde kulak testlerine giriyorumO zaman başka doktora gideceksin tabi şimdi değil:)
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun zor işlerBen çok yorgunum , cuma cumartesi ablamdaydim evini topladık pazar taşıdık evini, her yanım tutulmuş ağrılar içindeyimburalarda dolaşıyorum simdilik, sen ne yapıyorsun
Çok şükür canım :)Allah'a emanet olsun:)ay ne guzell ya;( esim aalinda uzmanlik kazanmisti tam egitim yeri gelecekken vazgecirdim dayanamzdim ikinviye hamileydim sonra cok sukur memur oldu
Bekçi bu gece de o bolgedeymis biraz dinleneyim diyor dedim vallahi arar ihbar ederim yurtdışından geldi diyeEvinde dinlensin evimi yok
Eşimin arkadasi da gözlerim sulanıyor boğazım açıyor demiş
Ölmeyi mi bekliyorsun git hastaneye demiş eşimde
Hadi bize acımıyor evde anne babası var yaşlı dedi insanlar bir alem ya
Allah kolaylık versin Nana'mBen çok yorgunum , cuma cumartesi ablamdaydim evini topladık pazar taşıdık evini, her yanım tutulmuş ağrılar içindeyimburalarda dolaşıyorum simdilik, sen ne yapıyorsun
Hayır bekçi ise bekçiliğini yapsın o yüzden bile olsa ihbar edebilirsin görev başında değil diyeBekçi bu gece de o bolgedeymis biraz dinleneyim diyor dedim vallahi arar ihbar ederim yurtdışından geldi diye
nana s eni tanifim taniyali hep temizlik yapion
Bende öyle dedim hastaysa gitsin rapor alsın izin alsın evinde yatsınHayır bekçi ise bekçiliğini yapsın o yüzden bile olsa ihbar edebilirsin görev başında değil diye
O kadar maaş alıyor hakkını versin
Evet süper:)super vallahh:)
Allah her kesin yardımçısı olsun cocuklarmizi korusun bizdee ölen simdilik 1kisi ama vaka 76 olmus hizli yayliyor.bizde de aynı durum gıda,eczane ve hastaneler hariç her yer kapalı canım
Yok artık dedim ama ben eşime çıkar dedim dinletemedim
GünaydınGünaydın
Söylemesi ayıp yeni uyandımGunaydin, saat 7.30da gozleri fal tasi gibi acilan ben...
Ben bayılıyorum bu çocuğa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?