Onu ben de gördüm yaaa dopru mu acabaDün bir haber sitesinde gördüm artık herkes ev ofis calisiyor ya kadının biri unutup canlı yayında WC ye girmiş sonra farkedince kapatıyor
Ben kızimi çok seviyorumÖyle söyleme ya:)
Gözleri ışıl ışıl
Desinler boşver:)Ben kızimi çok seviyorumama ona benzediğini söylediler mi deli oluyorum
Ama benim kızım ondan güzel bir kerem
Hayır en baştaki herif ne kafa çeviriyor ne bişey yapıyor bakıyor güle güle acaba ne görürüm diye heraldeOnu ben de gördüm yaaa dopru mu acaba
Bayağı da coşkuluydu
Ay ben
Gayet normal hareketlermişAy ben
Az önce bulaşık makinasıyla kavga ettim
Hiç dert etme kuzumBen kızimi çok seviyorumama ona benzediğini söylediler mi deli oluyorum
Ama benim kızım ondan güzel bir kerem
Düzgün yıka benim ashabımı bozma dedimGayet normal hareketlermiş
Öyle işte gençliğin kıymetini bilemedim hala da bilmemeye devam ediyorum :/Hiç dert etme kuzum
Yıllar sonra dönüp bakınca ne kadar gereksiz şeylere takılmışım diyosun
O cevap verdiyse sıkıntı başlıyorDüzgün yıka benim ashabımı bozma dedim
Akışı bırak sonra pişman olursun:)Öyle işte gençliğin kıymetini bilemedim hala da bilmemeye devam ediyorum :/
Ben elalisin evinde olsam o konuşuyormuş gibi cvp verirdimO cevap verdiyse sıkıntı başlıyor
Kadın sonra kafayı yesinBen elalisin evinde olsam o konuşuyormuş gibi cvp verirdim
Bazen olduramiyorim eşim hatta dün dedi su içten içten konuşmaların bitiriyor seni hasta oluyorsun bırak herşeyi kendi halineAkışı bırak sonra pişman olursun:)
Geçen kızım oyun oynuyordu bebeği konuşturuyor onun yerine cvp verdim şaşırdı etrafına baktıKadın sonra kafayı yesin
Doğru söylüyor:)Bazen olduramiyorim eşim hatta dün dedi su içten içten konuşmaların bitiriyor seni hasta oluyorsun bırak herşeyi kendi haline
Oyyy kıyamamGeçen kızım oyun oynuyordu bebeği konuşturuyor onun yerine cvp verdim şaşırdı etrafına baktısonra ben yaptım dedim tabi
İsim de koydun muBende balkk istemiyordum onların başına oturunca dalıp gidiyorum hangisi hangisine nasil davranıyor biliyorum mesela
YapmaÖyle işte gençliğin kıymetini bilemedim hala da bilmemeye devam ediyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?