- Emoji Skoru
- 82.839
- Puanlar
- 598
Geri döndürmezler inşallah,maskem var yeni,ilk kez o gun takacagimAllah ablana da yardim etsin
![]()
InsAllah işin hallolur , erteledikce de insan geriliyor bir yerde
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri döndürmezler inşallah,maskem var yeni,ilk kez o gun takacagimAllah ablana da yardim etsin
![]()
Ben zaten niyaziSigara içenler daha ağır geçirecekmiş süreci
Ciğerlerine her zamankinden daha çok ihtiyacın var![]()
KOAH gelir gümbür gümbür bırak aman deyimBen zaten niyazi
Alerjik rinit var
Alerjik astım var
Kalp var
Direk gidici,corona listesinde de oylar bana yağıyor![]()
![]()
Sen içme kuzumSigara içenlerde 14 kat daha fazla oluyormuş etkiler yapma etme bacım
Bende içiyorum ama binde bir
Bu saaten sonra hatim de etsem nafileYağmur duasına çık
Çocuklar da kafayı yedi
Kız diyo ki "anne gökten sıvı birşeyler akıyor"![]()
10 yıl sonra benBenim kızın fotosunu çekip anneme attım durumuna koymuş herkes önlemini alsın yazıp![]()
Benim kızın fotosunu çekip anneme attım durumuna koymuş herkes önlemini alsın yazıp![]()
Bişey atmaya korkuyorum valla10 yıl sonra ben![]()
![]()
Şu profile koyduğum
Çok tatlıŞu profile koyduğum![]()
Bana cekseudi daha tatlı olurdu kaynanama benzeyince bu kadar oluyorÇok tatlı![]()
Ablam da bi kere hepimizi açık saçla faceye koymuştu öyleBişey atmaya korkuyorum valla
Teyzem de vatsap yeniyken bana düğünde ne giyeceksin demişti bende denedigim değilde sitede olan fotoyu atmıştım
Yanlışlıkla durumuna koymuş şükür dedim iyi ki kendimi atmamisim![]()
Dün bir haber sitesinde gördüm artık herkes ev ofis calisiyor ya kadının biri unutup canlı yayında WC ye girmiş sonra farkedince kapatıyorAblam da bi kere hepimizi açık saçla faceye koymuştu öyle![]()
![]()
![]()
Öyle söyleme ya:)Bana cekseudi daha tatlı olurdu kaynanama benzeyince bu kadar oluyor![]()