Ev yapımı butik kurabiye siparişi alınır,hem de çok uygun fiyata..

sagol canım cok mutlu oldum tanıdıgıma senı bu arada çok yakışıyosunuz masallah

Bende tanıştığıma çok memnun oldum canım yakın hissettim kendime seni nadir olur bana bu:))
Teşekkürler canım nazar değmesin
Sizde sözlünle çok yakışıyorsunuz canım nişanınız da yakın sanırım Allah bozmasın

fiyatların da çok pahalı değilmiş..ben de birilerine hediye alabilirim belki :)

tabı canım neden olmasın seve seve yaparım ozenle istedigin aromada : lavanta,gül kavun,kahve karamel.. aklına ne gelirse :)

ben de ben de oyle hissetim :26:
sen de sagolasın canım evet 7 temmuz nişan allahın ıznıyle :)
darısı basına artık nısan kurabiyelerini de yaparım insallah

ben de ben de oyle hissetim :26:
sen de sagolasın canım evet 7 temmuz nişan allahın ıznıyle :)
darısı basına artık nısan kurabiyelerini de yaparım insallah

Allah mutlu mesut etsin inşallah darısı başıma canım ama var daha bize :)
Aslında neden olmasın canım söz yada nişanda çokta güzel olur :)

bunlar ne güzel kurabiyeler böyleeee.insan bunları yemeye kıyamaz ki.bol satışlar canım.en az kaç adet alabiliyoruz.bi sınır var mı?

bunlar ne güzel kurabiyeler böyleeee.insan bunları yemeye kıyamaz ki.bol satışlar canım.en az kaç adet alabiliyoruz.bi sınır var mı?

sagolasın canım amın :)
canım en az 15-20 adet alıyorum sipariş o da maliyeti kurtarması acısından cunku süslü püslü gonderiyorum tabiri caizse müsterilerim mutlu olsun yeter bana :)

gercekten canım cok kısıye teslimat yapıyorum ama mesela ilk cift olarak gelen sizsiniz :) çok da yakıstırdmm valla :13:

Seninde sözlün vardı canım isabet oldu tam aslında sizde de boy pos maşallah çok uymuşsunuz birbirinize
Yalnız bırakmayız birbirimizi pek zaten Allahım bir anca önce resmiyete dökmeyi nasib etse daha da güzel olacak ya

eveett biz hep 2miz teslimat yapıyoruz aslında sagol cnm :):)
allah bozmasın cnm zor bu zamanda boyle bir ilişki..valla bi yerden sonra hep birlikte zaman gecirince bıkkınlık olmuyo aksıne artık gözumu acıp kapasam onun yanında olsam diyo insan sahsen ben bizim gerçi masallahımız var 5 sene oldu artık

Ne güzel ama böyle olması Allah bozmasın inşallah Beraber mi çalışıyosunuz keşke bizde sürekli yanyana olsak
Bizde de o var canım okul ve iş nedeniyle haftada bi kaç kez görüşüyoruz ama bütün sıkıntı stres gidiyo akşam çok çabuk oluyo sinir oluyorum
Bi sene var o zaman aramızda ağustosta 4. senemizi kutluyoruz bizde inşallah
Konunun dışına çıktık birazcık ama :)

amın cnım nerdee keşke çalışcsk beraber .. o sadece urunlerin ulaşımıyla ilgilenıyo elden teslimatı bırlıkte yapıyoruz :)
e tabı konu 'ask' olunca her zaman konu dısına çıkılır
masallah sıze de canım bence 4 size ugurlu gelecek

Sen hergün elden ürün teslimatı yap o zaman:1 Lazım olursa ben gelirim yardıma
ahh aşk bir girdi pir girdi hayatıma zaten :)
İnşallah canım 2013 bana uğurlu gelmedi, 4. senemiz uğurlu gelse bize bari

Sen hergün elden ürün teslimatı yap o zaman:1 Lazım olursa ben gelirim yardıma
ahh aşk bir girdi pir girdi hayatıma zaten :)
İnşallah canım 2013 bana uğurlu gelmedi, 4. senemiz uğurlu gelse bize bari

ahh canım keskeee keskeee ):
a dur daha bıtmedı 2013 , 4. sene guzel olacak ıcımden hıssettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…