Ev tozlar, Kf Mantarlar alerjisi

san

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
24
0
50
ev tozları ,küf mantarları en çok yataklarda bulunuyormuş ve alerjiyi tetikliyor kızım 8 yaşında ve yıllardır uğraşıyorduk fakat yataklarımızı bir firmaya temizlettikten sonra rahata erdik herkese tavsiye ediyorum yataklarınızı hijyen hale getirin öyle mutluyum ki paylaşmak istedim..

Evet yatak temizliği öok önemli bende Astim Hastasiyim çok iyi oluyor temizlikten sonra rahatiyorum baya.

bu işlemin ücreti ne kadar acaba? bir de yatağı temizletmek iyi ama nevresim vb yıkamasında da özel bir şey mi kullanmak gerekiyor acaba?:26:

99 tl ama zaten 6 ayda bir yapılıyor .yıkamıyorlar ve çıkan tozlardan yanında alerjen testide yapıyorlar beni altı ayda bir kendileri zamanınız doldu diye arıyorlar yaptırıyorum...

Anladık POTEMA reklamını yaptık attılar

Son düzenleyen: Moderatör:
toza karsı benımde alerjım var esım makına aldı onunla toz alıyorum..:KK64::KK64:

99 tl ama zaten 6 ayda bir yapılıyor .yıkamıyorlar ve çıkan tozlardan yanında alerjen testide yapıyorlar beni altı ayda bir kendileri zamanınız doldu diye arıyorlar yaptırıyorum...
bilgiler için teşekkür ederim...

toza karsı benımde alerjım var esım makına aldı onunla toz alıyorum..:KK64::KK64:

nasıl bir makine? su haznesi olan elektrik süpürgeleri dışında bir şey mi acaba?

bende halılarım için su filtreli elektırıklı supurge aldım gerci artık her yer için kullanıyorum koltuklarımda yatagımda -supurgenın basını iyice temızledıkten sonra uygularım ama-
bende merakımdan bakıcam sımdı su sıteyı,halı yıkama gibi verıyoruz sanırım

:KK5: yaaa bayanlar, bende de var toz ve küfe karşı alerji. daha yeni öğrendim. 1.5 yaşında bebem hacettepeye giderken dr lar bana sen de mutlaka muayene ol sorun var dediler. sanatoryumu tavsiye ett,ler. ben de gittim. ve foster e başladım. oğlum kadar dikkat etmesem de dr bana bunu kullan sonra ilaçlı nefes testi yapacaz dedi.

ben çok panik oldum bu aralar. ne yapçaz anasını satan:KK47:

X