Ev tipi lazer epilasyon kullanmış olanlar ?

bende braun un var . 4 seans uyguladım kısaltma gereği duymadım durumu yok . bu konularda reklam mesajları çok oluyor dikkat edin. 2-3 sene kullanırsanız bayağı bitiyor(ben o kadar kullandım ). bıraksanız da tek tük geri geliyor . genital bölgeyi bir yabancıya göstermek ismeyenler o bölgede kullanabilir ama vücutun diğer bölümleri referanslı düzgün bir yer bulup gidin uğraştığınıza değmez.

Merhaba bende yeni aldım henüz gelmedi daha ama o 2 hafta meselesi sanırım bir kez jiletle alıyorsunuz sonra makineyi uyguluyorsunuz 2 hafta sonra tekrar aynı işlemi uyguluyorsunuz diye tahmin ediyorum

Lumea hangi modeli kullanıyorsunuz?

Merhaba bende Philips lumeann 950 bri kullanıyorum 1 yılı geçti alalı. İlk 3 4 ay hiç olumlu cevap alamadım heralde işe yaramıyor dedim ama devam ettim kullanmaya nasılsa jiletle alıyordum yarım saat de üstünden geçeyim n'olacak mantığıyla. Sonra çok çok azalmaya başladı şuan bazı bölgelerde hiç çıkmıyor az uyguladığım bölgelerde çıkıyor. Lazere gitmektense benim için evde kendim yapmak daha iyi lazerxe de hemen bitmiyor

Bende dün akşam sipariş verdim gelsin kullanacağım. Ben lazere gidiyorum ayda bir. Bunu da ara seans olarak kendim yapar daha hızlı sonuç alırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…