cihad Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 107 2 96 İstanbul 12 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cihad #1 ben 2 çocuk annesi tesetürlü bir bayanım ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
ben 2 çocuk annesi tesetürlü bir bayanım ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
N nefertiti86 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Şubat 2010 81 5 98 14 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cihad #2 cihad .!.: ben 2 çocuk annesi tesetürlü bir bayanım ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... merhaba msn adresinizi almıştım ama size ulaşamadım. bu cuma yani ayın 16sında temizliğe ihtiyacım var. eğer o zamna kadar okumuş olursanız mail atarsanız sevinirim ...Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir... Lütfen özel mesajlaşma sistemini kullanınız. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2010
cihad .!.: ben 2 çocuk annesi tesetürlü bir bayanım ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... merhaba msn adresinizi almıştım ama size ulaşamadım. bu cuma yani ayın 16sında temizliğe ihtiyacım var. eğer o zamna kadar okumuş olursanız mail atarsanız sevinirim ...Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir... Lütfen özel mesajlaşma sistemini kullanınız.
Z zeyy99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2009 5 0 86 İstanbul 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cihad #3 Merhaba; hangi semttesiniz belirtebilir misiniz?
cihad Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 107 2 96 İstanbul 27 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cihad #4 ben ümraniye semtinde oturuyurum